Ez a lista elég hiányos és ennek a nagy része gőzös.
2022. okt. 5. 16:10
5/16 anonim válasza:
Salgótarjáni vasútállomáson van egy gőzös és egy kisvonat mozdonya kiállítva.
2022. okt. 5. 16:27
6/16 anonim válasza:
Pocsaj-Esztáron MDmot 3038
Szentesen Bcmot
Tiszajenő-Vezsenyen Mk48
Szolnok járműjavìtò előtt Bobò
Salgótarján M28-as
2022. okt. 5. 16:34
7/16 anonim válasza:
#5 vagyok, a lepontozás miértjét nem értem, teljes mértékben pontos a válaszom, mert tényleg van ott mozdony kiállítva mégha nem nagyvasúti mozdony (ha a gőzöst nem számoljuk). Vagy a kisvonat mozdonya nem mozdony? A veréb nem madár?
2022. okt. 5. 16:40
8/16 anonim válasza:
Keskeny nyomközű Diesel-mozdony Füzérkomlóson, az 1980-ban felszámolt Hegyközi Kisvasút végállomásán [link]
2022. okt. 5. 16:42
9/16 anonim válasza:
#4 Igen erre gondoltam, de már rájöttem, hogy félreértelmeztem a kérdést.
2022. okt. 5. 16:49
10/16 anonim válasza:
"#5 vagyok, a lepontozás miértjét nem értem, teljes mértékben pontos a válaszom, mert tényleg van ott mozdony kiállítva mégha nem nagyvasúti mozdony (ha a gőzöst nem számoljuk). Vagy a kisvonat mozdonya nem mozdony? A veréb nem madár?"
Na, akkor tegyük helyre a dolgokat: tényleg ki van állítva két mozdony Tarjánban, az egyik egy 377-es gőzös, a másik egy A21-es (a MÁV kötelékében M28-as) sorozatú dízelmozdony, és MINDKETTŐ nagyvasúti jármű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!