Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan tudom megvenni ezt a...

Hogyan tudom megvenni ezt a jegyet?

Figyelt kérdés

Budapestről szeretnék Hegyeshalomra menni napközben. Győri átszállással mennék személyvonaton. A MÁV oldala nem ajánlja fel ezt a lehetőséget, csak drágábbakat.

Ez esetben hogy tudom megvenni? Meg tudnám venni a két szakaszra külön-külön a jegyet, de úgy egy 140 km-esnek és egy 50 km-esnek számolja, ami drágább, mint egy 200 km-es.

2022. szept. 25. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pipáld be hogy "Helybiztosítás nélkül" és akkor az IC-kkel, railjetekkel nem számol.
2022. szept. 25. 22:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem értem miért kell eldugni az utas orra elől ezeket a vonatokat.
2022. szept. 25. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Én sem tudom, feltételezem, hogy átláthatóbb legyen.

De ha gondolod, kérdezz rá máv-éknál:

[link]

2022. szept. 25. 22:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Alapból a logikus útvonalakat ajánlja fel a rendszer, ami szerinte logikátlan, azt kihagyja. Jártam már így, még a régi Elvirán kinéztem egy útvonalat, ami aztán tényleg minden logikátlan, 4 átszállásos útvonalat is kiadott, de csak készpénz volt nálam, így a pénztárban akartam megvenni rá a jegyet, ahol már az új rendszer működött. Szegény pénztárosnak alig sikerült elővarázsolni az útvonalat, az átszállásra rendelkezésre álló idő kitolása oldotta meg, mert az alapból 30 percet számol, ha többet kéne várakozni az átszállási ponton az az új rendszernek alapból logikátlan. Nem tudom ezt az appban hogyan kell beállítani, de ennek a kitolása sok útvonalat elővarázsol.
2022. szept. 28. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!