Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ezzel mit lehet kezdeni vagy...

Ezzel mit lehet kezdeni vagy mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Reggel felszálltam a buszra közben a sofőr telefonált én pedig vártam hogy jegyet kérhessek, láttam hogy előre be volt ütve egy egész jegy. Eközben ki sem nyitottam a számat, meg sem szólaltam közben pedig int hogy kérhetek és mondom neki hogy egy diákjegyet szeretnék és oda adom a pénzt a jegyre ő meg néz rám és magyarázza hogy én egy egész jegyet kértem és ne hazudjak, váltig állította hogy nem diákjegyet kértem. Én ezen felhúztam magam ő pedig észre vette ekkor a mögöttem lévő nő mondta hogy akkor jó lesz neki az a jegy utána a sofőr mondta nekem hogy semmi gond nincs de akkor is olyan jegyet kértem. Mérges vagyok emiatt mert nagyon igazságtalannak tartom hogy rám fog olyat amit nem mondtam. Ez a buszsofőröknek miért jó? Mert már többször fordul elő velem. Kérdezzem meg valamelyik kollégáját hogy ez ellen mit lehet tenni vagy ez ilyen piti gyerekes dolog és hagyjam?

2022. szept. 22. 09:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Egyébként nem a diszpécserével beszélt hanem nevetgélt és mondta hogy holnap krumpli főzeléket akar enni xD. Valószínűleg a feleségével beszélhetett vagy nem tudom.

Kilences, köszi!

2022. szept. 22. 12:29
 12/18 A kérdező kommentje:
#10 Aki itt túl liheg most itt bármit is az te vagy
2022. szept. 22. 12:31
 13/18 anonim ***** válasza:
24%

#10 Ja mert én kaptam idegösszeomlást. :D

Nőj fel.

2022. szept. 22. 12:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta hogy speciális extrém helyzetbe kerültem, nem kell kiforgatni. "Bazmeg" nélkül ha nem megy a véleménynyilvánítás akkor bunkó paraszt módjára tartsd meg magadnak! Igen fiatal vagyok te meg nagy felnőtt létedre képes vagy bele állni egy gyerekbe hát gratulálok. Nem internetes platformokon kell kiadni másokon a bunkóságodat meg hogy neked szar életed van.Várom itt az együttérzést másoktól? Ennek mi köze van a kérdésemhez? Meg hogy egy jó nagy semmi? Ha annyira nagy semmi akkor nem jelentette volna be senki. Majd akkor írd hogy nőjjek fel ha ismerjük egymást. Nekem egy ilyen keserű ember ne írkálja a hülyeségeit inkább a személyiségedet csiszoljad
2022. szept. 22. 17:32
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
ma aprópénzért lehetett utazni, azaz vettél a szomszéd faluba egy jegyet, és az egész országban használhattad, valószínűleg ezért ütötte be előre
2022. szept. 22. 21:03
 16/18 anonim ***** válasza:
64%

Nem te vagy azm aki egy sokoldalas hisztit nyomott végig azért, mert egy furgon egy kis időre el merészelt állni egy kerékpárutat, mert beszorult a kereszteződésbe?

Az az illető olyan szintű igazságtalanságként írta le, mintha megölték volna az anyját.

Két jótanács: 1: lépj tovább, hibázott, van ilyen.

2: nőj fel.

Ilyen az, amikor a "csak megszületnie volt nehéz", széltől is óvott csemetéknek szembe jön az élet. Minden apró kis frusztrációból drámát csinálnak.

Üdv a való világban!

2022. szept. 22. 21:39
 17/18 A kérdező kommentje:

#15 Egyáltalán nem.

#16 Nem, nem én vagyok az. A nőj fel szövegedet tedd el magadnak. Ha neked bejön a pofátlanság akkor egészségedre

2022. szept. 22. 21:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Panaszold be ha rendszeres.
2022. szept. 25. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!