Mezőkövesden melyik megálló van a legközelebb a Széchenyi sulihoz?
Oda vettek fel iskolába, de nem vagyok jártas arrafelé. Tiszaújvàros felől közlekednék, de azt se tudom, hogy az a busz hol áll meg pontosan, meg hogy milyen megállói vannak. Eddig autóval jártam, szóval eszembe sem jutott ott körbenézni...
A végállomást néztem, de onnan elég hosszú az út az iskoláig, azért érdekelne az, hogy van-e esetleg közelebbi megálló a sulinàl, ha igen akkor akkor mi a neve?
Mezőkövesd, gimnázium
De az autópályán közlekedő buszok nem érintik ezt a megállót.
3, nem Alföld.
És egyik sincs. Biciklizni nem is tudok.
Fejlemény: Akit nem érdekel az tekerjen is tovább!
Tehát: Végén sikerült leszállnom a buszàllomàson, és elég könnyen oda is találtam gyalog a sulihoz. Azt hittem bonyolultabb lesz. Viszont rájöttem útközben arra is, hogy ha a Matyó múzeumnàl szállok le, akkor úgy csak 750 méter az iskola, meg 10 perc, úgyhogy legközelebb már ott fogok szállni. Egyébként nem autópályàn jött a busz, hanem Mezőkeresztes, Mezőnagymihàly, stb. felé.
Köszönöm a válaszokat!
Ha meg ott szálltál volna le, amit írtunk, akkor közvetlenül a suli ajtajában szálltál volna le...
De végülis nem árt egy kis séta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!