Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ilyet nem tapasztalt valaki?...

Ilyet nem tapasztalt valaki? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

Tehát, a mai napon megtörtént, hogy felszálltam a buszra, a számát egyáltalán nem tévesztettem el, ráadásul pontosan úgy érkezett, mint ahogyan a menetrendben szerepel. (sajnálom, de nem árulhatom el a busznak a számát, mert akkor sajnos van esély arra, hogy megtudják a lakcímemet. de annyit azért elárulhatok, hogy Volánbuszos volt a busz és hogy Pest megyében lakom.)

Viszont a buszsofőr egy megállóval előbb lerakott és közölte velem, hogy ez a "végállomás" és hogy tovább megy fótra. (pedig az én buszomnak nem kéne hogy fótra menjen egyáltalán) Úgy kellett apámnak értem jönnie.

Egyébként amikor elkezdtem hazafele gyalogolni, megláttam a másik buszmegállóban ugyanazt a számot (az egy másik busz volt, mivel az előző sofőrnek teljesen más volt a haja). Lehetséges egyáltalán az, hogy 2 ugyanolyan számú busz van?? Előre is köszönöm a válaszokat/segítséget!

(Egyébként azért kérdezek ilyet, mert ebben az évben elkezdtem buszozni, és most nagyon furcsa nekem ez a helyzet)

2022. szept. 2. 16:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Pont a kérdésemre nem reagáltál :).

Nem kérted számon a sofőrön, hogy mondhatni elrabolt? Mert szerinted nem arra kellett volna mennie, leszállított, az Isten háta mögött.

Egyébként a másik busszal utaztál?

2022. szept. 2. 20:27
 12/21 A kérdező kommentje:

#11 bocsánatot kérek azért, amiért nem olvastam rendesen, de nincs mindig sok időm válaszolni ésfélreértettem. +időnként figyelmetlen vagyok, főleg este.

amúgy én félek, hogy meg se hallgat, és nem engedi, hogy elmondjam, amit gondolok. :/

és 2 busz volt, szóval lehet hogy a másikon mentem.

de mi a sz@r, hogy lehet ennek is 451-es a száma? 😂

2022. szept. 2. 20:34
 13/21 A kérdező kommentje:
#1 most belegondoltam, és tényleg lehet hogy pótolnak ott valamit (bocsánat a késő válaszért 😅)
2022. szept. 2. 20:42
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami operatív változás lehetett, mert ez egy Gödöllő - Erdőkertes - Gödöllő oda-vissza járat , elvileg átszállás nélkül. A gyakorlatban valamiért buszt cserélhettek, ezt mondjuk a buszsofőr fél mondatban elmagyarázhatta volna, de biztos szájzárat kapott a végállomás szó után. (Fót nem csak a településre utal, hanem a Volánbusz egyik jelentősebb garázsa is ott van, valószínűleg oda ment az első buszod, utasok nélkül.)
2022. szept. 2. 22:56
 15/21 A kérdező kommentje:

#14 egyébként igen, ez is lehetséges.

köszönöm a választ!

2022. szept. 3. 14:23
 16/21 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszát és a segítséget! ez nekem igazán sokat jelent!
2022. szept. 3. 14:28
 17/21 NTBS ***** válasza:
Nem tapasztaltam ilyet.
2022. szept. 5. 18:05
 18/21 A kérdező kommentje:
#17 már sokan megválaszolták ezt a kérdést, de semmi baj, elfogadom a te válaszodat is, mégha nem is segített sokat nekem
2022. szept. 6. 14:22
 19/21 A kérdező kommentje:
egyébként ma elmondtam a sofőrnek, hogy hova szeretnék menni, és sikeresen hazajutottam. bár ez lehet, hogy most azért alakult ez így, mert az egyik tanárom is ugyanott akart leszállni, mint én. de szerintem ha mondom, hogy hova szeretnék leszállni, akkor legközelebb nem dob le a buszról a sofőr.
2022. szept. 6. 15:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Nálatok nem úgy megy, hogy a buszoknak van útvonala?
2022. szept. 6. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!