Ilyet nem tapasztalt valaki? (Részletek lent)
Tehát, a mai napon megtörtént, hogy felszálltam a buszra, a számát egyáltalán nem tévesztettem el, ráadásul pontosan úgy érkezett, mint ahogyan a menetrendben szerepel. (sajnálom, de nem árulhatom el a busznak a számát, mert akkor sajnos van esély arra, hogy megtudják a lakcímemet. de annyit azért elárulhatok, hogy Volánbuszos volt a busz és hogy Pest megyében lakom.)
Viszont a buszsofőr egy megállóval előbb lerakott és közölte velem, hogy ez a "végállomás" és hogy tovább megy fótra. (pedig az én buszomnak nem kéne hogy fótra menjen egyáltalán) Úgy kellett apámnak értem jönnie.
Egyébként amikor elkezdtem hazafele gyalogolni, megláttam a másik buszmegállóban ugyanazt a számot (az egy másik busz volt, mivel az előző sofőrnek teljesen más volt a haja). Lehetséges egyáltalán az, hogy 2 ugyanolyan számú busz van?? Előre is köszönöm a válaszokat/segítséget!
(Egyébként azért kérdezek ilyet, mert ebben az évben elkezdtem buszozni, és most nagyon furcsa nekem ez a helyzet)
Akkor elnézhetted a számát.
Nem ott kellett volna a sofőrtől megkérdezni, hogy hogy lehet, a pl. 1428-as busznak pl. Budaörsre kell mennie, te mindig addig utazol vele?
"teljesen más volt a haja"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!