Sos!! Hogyan vegyek vonat bérletet? Ha a kalauznál veszem meg azért adnak büntetést, vagy úgyis lehet?
Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 22:40
1/16 anonim válasza:
Mi az, hogy hogyan? Automatából, jegypénztárnál, és azt hiszem, hogy az alkalmazásban is lehet venni.
Kalauznál csak akkor lehet, amikor az állomáson nincs jegyvételi lehetőség.
2/16 anonim válasza:
#1: bérletet nem lehet, legalábbis nekem nem adott a kalauz. (Lehet hogy csak le akart rázni)
3/16 A kérdező kommentje:
Nem budapesti vagyok és nincs pénztár...
2022. aug. 31. 23:48
4/16 A kérdező kommentje:
Az alkalmazás nem fér rá a telefonomra :c és bankkártyám sincs
2022. aug. 31. 23:49
5/16 anonim válasza:
Én már vettem kalauztól jegyet nem volt semmi dráma
Mondtam,hogy futottam a vonat után különben nem értem volna el
6/16 A kérdező kommentje:
Előző tanévekben végig a kalauznál vettem😅
2022. aug. 31. 23:50
7/16 A kérdező kommentje:
Csak most ugye minden állomásra raktak ilyen automatákat vagy miket amit azt se tudom üzemel-e már itt, de reggel amúgy is tuti tömeg lesz, meg idősek akik nem értenek hozzá... Nem tudom
2022. aug. 31. 23:53
8/16 anonim válasza:
Ha van automata és üzemel is, akkor bizony ott kell venni.
Menj oda vagy 20 perccel hamarabb.
9/16 A kérdező kommentje:
És annál milyen adatok kellenek, mit kell választani, vagy hogy kell ezt ott? 😅
Nem szeretnék annyira bénázni és feltartani másokat..
2022. szept. 1. 00:03
10/16 anonim válasza:
Marha nehéz lesz(nem), válaszolsz a kérdésekre amiket feltesz neked. Általában több automata van egy helyen, szóval nem tartasz fel senkit. Esetleg ha véletlenül tényleg feltartasz valakit, akkor szépen megkéred hogy segítsen, hidd el, fog segíteni, hogy minél előbb sorra kerüljön. Nem kifogás az hogy nincs hely a telefonodon és nem akarsz feltartani másokat az automatánál…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!