Hogy van ez a Augusztus 27. "Tüzijátékjegy" ?
Figyelt kérdés
Bejelentették ezt a 2000Ft-os jegyet az napra amivel bárhonnan a fővárosban lehet utazni vidékről.
A kérdés hogy ez a jegy vissza fele is érvényes vagy csak oda ?
2022. aug. 25. 20:04
1/12 anonim válasza:
Nyilván érvényes visszaútra is.
"Speciális, fixáras retúrjeggyel utazhatnak a most szombatra halasztott ünnepi programra és onnan haza az érdeklődők a hétvégén."
Forrás: infostart.hu
2/12 anonim válasza:
visszafelé is érvényes.
De ha mégsem, akkor 1,5 óra alatt tudsz annyit tarhállni a fővárosban, hogy haza tudj menni belőle :D
3/12 anonim válasza:
Spájzolj be az olcsó sörből is, amit meghírdettek.
4/12 anonim válasza:
A MÁV-Start oldalán főoldalon kint vannak a részletek.
5/12 anonim válasza:
Ingyen sör is lesz annak, aki aláír egy b#ziírtó népszavazást.
6/12 anonim válasza:
Azt esetleg ellenőrzik, hogy ugyanoda menjek vissza ahonnan jöttem? Jókor vezették be, mert pont vidékre utazok szombaton vonattal aznap Budapestről, de csak jövök-megyek, a visszautat így megúszom féláron a tűzijátékjegy odaúti részével és mivel az agglomerációban élek, a visszaúti részét oda fel tudnám használni Budapestről - igaz ezzel 370 Ft-ot spórolok, de akkor is, kell a rezsibe.
7/12 anonim válasza:
na és vajon átszállással is érvényes, vagy csak átszállás nélkül? 🤔
8/12 eddiboy válasza:
#7: Igen, érvényes átszállással is. Most próbáltam ki a MÁV appban. Bármilyen helyről Budapestre utazva ma vagy holnap felajánlja.
9/12 anonim válasza:
Azzal remélem tisztában vagytok, hogy aki elmegy a tűzijátékot megnézni az egy mocskos hazaáruló.
10/12 anonim válasza:
#9 remélem tisztában vagy azzal, hogy én csak az olcsó Pestre utazás lehetőségét szeretném kihasználni, és hidegen hagy a kormány tűzijátéka
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!