Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Némelyik buszsofőr miért néz...

Némelyik buszsofőr miért néz megvetéssel azokra akik elől szállnak fel és mutatják a bérletet is?

Figyelt kérdés
Többen vannak a megállóban, és mindegyik ajtóz kinyitja de van aki elől száll fel mert az van közelebb,sokszor direkt el is fordulnak a másik irányba,vagy van amikor megvetéssel néznek.Nagyon ritka amikor megköszöni és köszön is ( mondjuk ez a mai világban nem is elvárható ) De ezt a szánakozó nézést nem tudom mire vélni.
2022. aug. 25. 12:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hulyenek nez h mutogatod pedig nem is elso ajtos
2022. aug. 25. 12:32
 2/11 anonim válasza:
0%
Tudja, hogy baromság a bérletezés, mikor lerobbanó, légkondi mentes roncsokat vezetnek.
2022. aug. 25. 12:43
 3/11 anonim válasza:
92%

Nekem az a tapasztalatom, hogy hátsó ajtón nincsen felszállás... Például Veszprémben 16-18 éves srác hátul szállt fel és elém ült le, még fel is mutatta a bérletét. (Az más kérdés, hogy biztosan nem látható ilyen távolságból nem csak az érvényessége, hanem hogy az egyáltalán bérlet-e.)

Egyszer csak azt veszem észre, hogy előttem ordít a sráccal a buszsofőr, hogy nem hátul van a felszállás és nem csak úgy meglóbáljuk a bérletet, rendesen felhúzta magát a sofőr.

Persze én is találkozok olyan sofőrökkel, akiken látszik, hogy pont nem érdekli a bérleted, sőt legszívesebben fel sem vett volna, de engem valahogy nem szokott érdekelni, ha ő neki rossz napja van vagy éppenséggel amúgy is ilyen, akkor nem tudok vele mit kezdeni. De szerencsére kevés ilyennel találkozok.

Viszont volt már dolgom cigó buszsofőrrel, nagyban bőmből a mulatós a helyijáratos buszon. (Persze nem szól senki, mert most mit tud vele csinálni, később be lehet panaszolni, ha van ilyenekre ideje meg kedve az embernek... Bár nem mondom, hogy az a 10 perc nem bírható ki így, de érdekes tapasztalat volt. Viszont gondolom kirúgták már, mert láttam egy ideje.)

2022. aug. 25. 12:48
 4/11 anonim válasza:
24%
Vannak barom sofőrök, akik hörögnek a jegyért , bérletért, vannak akik normálisak , es nem érdekli őket.
2022. aug. 25. 12:50
 5/11 anonim ***** válasza:
21%

20 éve járom autóval a budapesti utcákat, a legtöbb buszsofőr egy nyomorult bunkó. De ime a listám, nyomorult, bunkósági sorrendben.

Taxis: semilyen szabályt nem tart be, nem halad, mert spórol az üzemanyaggal. A kresz őrá nem vonatkozik.

Kisáruszállító: ő most dolgozik és siet, életveszélyesek, vezetni nem mindegyik tud. A kresz, ha sietnek, nekik is csak javaslat.

Cigány munkás autó: nem tudnak autót vezetni, a kreszt nem ismerik, majdnem mindig kegyetlenül füstöl a kocsi.

Busz: ő a nagyobb, sok a bunkó, ha késésben van, megy mint állat. Engem már ölt meg majdnem buszvezető.

A legnormálisabbak a kaminosok!

2022. aug. 25. 13:10
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Sofőrfüggő. Nemrég két srác felszállt egy Volánbuszra, kértek jegyet valameddig, de nem jeleztek, nem volt felszálló utas se. Mégis mégállt, majd lerakta őket. A BKK-nál is láttam olyan sofőrt, aki nagyon komolyan veszi a bérletet, egy menetben 4 bliccelőt kapott el, bár az egy viszonylag újonnan elsőajtós járat. De a legtöbbnek nyugodtan mutogathatom a még nem érvényes (az érvényesség kezdete még nem jött el) bérletet, tojik rá.
2022. aug. 25. 13:10
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, ez a "megvetés" a te agyadban képződik.

A buszsofőr darab-darab alapon, megsem jegyzi az arcokat, de érzelmei sincsenek az utasok irányában...

2022. aug. 25. 13:29
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

"A legnormálisabbak a kaminosok!"

Kivéve a román kamcsisokat itthoni utakon...xD

2022. aug. 25. 13:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem világos a kérdésből, hogy a kérdező annak ellenére mutogatja-e a bérletét, hogy tudja, hogy nem első ajtós.
2022. aug. 25. 15:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire elsőajtóson vagyok. De ha sok a felszálló, csak egy pillantást vétek rá, biztos sokat észre sem veszek. De első a biztonság nálam, utána a menetrend.
2022. aug. 25. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!