Hol 'érhetném tetten' a balatonfüredi helyi közlekedés (busz) menetrendjét...ill. van-e egyáltalán Balatonfüreden helyi buszközlekedés?
A Volánbusz adja ott a helyi közlekedést, a menetrendet a honlapjukon találod: [link]
A járatok többnyire helyközi, távolsági járatok, de városon belül is használhatók.
Köszönöm!!! - Higgyétek el, próbáltam már sokféleképpen, de a segítségetekkel sikerült. Szerintem lehetne korrektebb és egyszerűbb, egyértelműbb is az elérési út...valszeg nő készíthette...nekem kínai
De most már megvan....köszi nektek...(ha nők vagytok, ha férfiak)
Igen...most már én is megtaláltam a volánbusz...on belül. Szerintem nem busztársaságokon belül kellene listázni - mert az utazót nem az érdekli, hogy melyik társaság...hanem ezeken a társaságokon felül...települések szerint....vagyis az lenne az első kör, hogy :helyi közlekedések....
Másfelől, találtam én is adatokat a balatonfüredi helyi közlekedésre...ha jól emlékszem 2019-es táblázatot....más helyen pedig szerepelt a listában Balatonfüred is, és amikor belekattintottam...pl. az 1-es..1b-s vonalkonkrét adataiba, az írta ki a 'gép', hogy nem talált ilyen nevű települést...nem szószerint emlékszem, csak a lényeg. Persze, hogy elbizonytalanított...azt gondoltam, ez is olyan eset, mint más városoknál, hogy néhány éve még volt helyi közlekedés, aztán megszűnt, a helyköti járatokat igénybe lehet venni helyi közlekedésre is...azon a szakaszon, ahol közlekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!