Mi van most az 1-es villamossal?
Naponta megyek az egyetemre és 1-es villamossal járok, a Nagyállomástól végig megyek az egyetemig.
Én ugyan az egyetemnél leszállok, és azzal szembesültem tegnap es ma, hogy a villamos ahogy megérkezik az egyetem megállóba a villamosvezető kinyitja azbajtókat, aztám hirtelen, gyorsan feláll (felugrik) és megy át a túloldali fülkébe.
Ez mi miatt van? Mi történt az 1-es villamossal?
"#1 és #2 huhh..."
Kedves kérdező, nem tudom, miért csodálkozol, hogy nem értik. Te vagy az, aki nem volt képes normálisan leírni, hogy miről kérdez! 1-es jelzésű villamos közlekedik jelenleg Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Szegeden és Hódmezővásárhelyen. Ha nem írod oda, hogy melyikre gondolsz, a többség nyilván a budapestire gondol.
Én pl. nem arra gondoltam, mert Szegeden is Nagyállomásnak hívjuk a vasútállomást, de elsőre még így is félreértettem a kérdést, de aztán rájöttem, mert itt nincs Egyetem nevű megálló.
Szóval tessék pontosan fogalmazni a kérdésben, akkor mindenki érteni fogja!
Nekem ugyan átjött, hogy Debrecen a téma, de ehhez kellett 30 év közlekedésmánia is. Szóval lehet nem ártana pontosabban fogalmazni.
Amúgy meg itt az ok, meglepő módon a DKV oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!