Az emberek miért sírnak a tömegközlekedési eszközökön a klíma után? De ha amint klimatizált jármű érkezik mindig van valaki aki kinyitja az ablakot és onnantól kezdve nem ér semmit az egész...
Az érdekes, mert én naponta metrópótlózok és 99%-ban nincs klíma :D
Azért sírunk, mert 2022-ben alap, hogy a közösségi járműveken van klíma.
Az ablakot meg nem azok nyitják ki, akik szeretik a klímát, hanem azok, akik érzékenyebbek a hűvösre.
De te miről beszélsz? :D
A kérdés arra vonatkozott, hogy KLIMATIZÁLT járműveken miért nyitják ki egyesek az ablakot. Én erre válaszoltam.
Ahol pedig működik a klíma, ott nem lehet 45 fokos hónaljszag.
"Ahol pedig működik a klíma, ott nem lehet 45 fokos hónaljszag."
Menj egy kört kora délután a metrópótlóval.
Főleg a régebbi buszokon néha érzem a fejem búbján hogy erőlködik a klíma, de 50 fokban, a fullra tömött buszon ami nyitogatja az ajtót pár méterenként, egyszerűen nem ér eleget, meleg van, büdös van és nincs levegő.
Én is naponta ülök tömött buszon, de köszönöm a tanácsot. Én sosem érzem, hogy a klíma felesleges lenne, és tegyük hozzá, hogy a metrópótló még viszonylag ritkán áll meg. Az enyém kb. minden harmadik saroknál nyitogatja az ajtót, mégis hűvös van...
Én úgy vettem észre hogy ez a konkrét busztól függ. Jó neked, ha még nem futottál bele ilyenbe.
#15: a buszokon hajnalban és este, mikor kevés az utas, valóban hűvösebb van, ha megy a klíma.
De ha heringparty van, akkor a klíma nem bírja, és sokkal rosszabb a helyzet, mint nyitott ablakokkal
Hagyd rá, én is le lettem ezért pontozva, valakit nagyon felháborít hogy szerintünk a tömött buszony bizony nem friss alpesi levegő van... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!