Az emberek miért sírnak a tömegközlekedési eszközökön a klíma után? De ha amint klimatizált jármű érkezik mindig van valaki aki kinyitja az ablakot és onnantól kezdve nem ér semmit az egész...
"Az emberek miért sírnak a tömegközlekedési eszközökön a klíma után?"
Mondjuk mert 60 fok van...?
"Valakinek van ötlete?"
- büdösek az emberek
- COVID-osak az emberek
- valamikor sokkal jobban frissít a huzat, mint a valamivel hűvösebb, de egy helyben álló levegő
- túl hidegre van állítva a klíma
- nincs értelme, mert helyi járat és amúgy is percenként nyitja az összes ajtót, tódul befelé a meleg
ettől még én sem szoktam ablakot nyitni, ha működik a légkondi, csak próbálom megvilágítani a lehetséges okokat, illetve hogy miért nem feltétlen tartom a világ legjobb eszközének a légkondit.
Én nagyon érzékeny vagyok a büdös, állott levegőre.
A régi ikarusokon télen-nyáron jobb volt a levegő (az átütő gépzsír/olaj szagtol eltekintve), mint ezeken a modern csodákon.
A légkondis buszokon egyszerűen nincs elég légcsere, a légkondi is alul van méretezve, ezért melegebb van, és nagyobb pára(nyál, izzadság)tartalom, mint egy nyitott ablaklakkal közlekedő járműben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!