Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A 108E busz hogyan közlekedik?

A 108E busz hogyan közlekedik?

Figyelt kérdés

7:05-kor elvileg indul egy 108E Újpalotáról, ami pont időben, szinte pont a munkahelyemnél rakna le.

Azért elvileg, mert a múlt héten minden nap ott voltam már 7 elött a kocsiállásnál, de egyik nap se láttam indulni ezt a buszt, a térkép is offline mutatta csak, hogy elvileg közlekedik.

Minden nap végül az ugyanabból a kocsiállásból induló 7:09-es 8E-vel kellett mennem, a következő 108E-t nem tudom megvárni.

A kérdésem oka, hogy ma is minden így zajlott, DE a BAH csomópontnál utolértük a 108E-t, és akkor már a térkép se offline mutatta.

Hogy közlekedik a 108E, ha a kocsiállásból egészen biztosan nem indult el 7:05-kor, hiszen ott voltam, de az egész megállóból nem láttam távozni azt a buszt?

2022. aug. 9. 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A buszok menetrendje tanítási időszakban, hétvégenként, ünnepnapokon változik.

[link]

[link]

Az első linken a 7. hó 1-jétől érvényes menetrendet nézd, valamiért fennmaradt a régi.

2022. aug. 9. 10:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Tanítási szünetben 7:05-kor kellene indulnia, ezt a link is alátámasztja.

Minden reggel nézem az aktuális menetrendet az applikáción, mindig van 7:05, de egyszer nem láttam indulni.

2022. aug. 9. 10:49
 3/3 anonim ***** válasza:
84%
Mostanában néha bugos a járművek FUTÁR készüléke. Nem lehet, hogy VÉGÁLLOMÁS-TERMINUS, Budapesti Közlekedési Központ felirattal vagy üres kijelzővel, viszonylatszám nélkül, csak a végállomást feltüntetve távozott?
2022. aug. 9. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!