Hanyadik kerületbe tartozik pontosan a Dózsa György út 22? Melyik busz, villamos közlekedik arra, hogyan lehet megközelíteni?
7. kerület.
VII. Kerületi Rendőrkapitányság
1071 Budapest, Dózsa György út 18-24.
Keleti pályaudvartól kis séta, vagy buszok a környéken, de ahhoz használj útvonaltervezőt: google maps, bkk futár, stb.
2 db Dózsa György út 22. van Budapesten.
- 7. kerület (ez a 7. Kerületi rendőrség)
- 22. kerület (Budatétényen egy családi ház)
Az ExxonMobil uj helye lesz jovore, annyi van csak megadva hogy Dozsa Gyorgy ut 22.
Cikkek vannak csak rola,de nem egyertelmu nekem,nem vagyok jartas arra,videki vagyok.
61?
Miert 22 irnak a hivatalos oldalon is?
Eleg zavaros
Elírták a házszámot.
Dózsa György út 61-63 lesz az, vagyis a leendő Pillar irodaház. A Dózsa György út metróállomástól pár perc séta.
Milyen hivatalos oldalon ? Ott még a mostani, Váci úti cím van, értelemszerűen.
A Pillar irodaház, ahová 2022 elején költözik a cég, a Dózsa György út metróállomásnál található. Tehát az M3 metróval és a 75 79-es trolikkal lehet oda eljutni, de a közelben van megállója a 14-es villamosnak, a 15 105 115-ös buszoknak, de még a 30 30A 230 buszok is vállalható távolságra vannak, ahogyan az 1-es villamos és a 26 106 134 buszok és a Volánbusz Árpád híd végállomása is. Van Bubi állomás is.
Amúgy pályakezdőknek, SSC szektorba átnyergelő tapasztaltabb aknák remek munkahely, csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!