Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A kérdésem a Pécsen belüli...

A kérdésem a Pécsen belüli tömegközlekedéssel és a TükeBuszokkal kapcsolatos?

Figyelt kérdés

Tehát szeptembertől Pécsen fogok az ETK-n tanulni és gondban vagyok a tömegközlekedéssel városon belül, mivel eddig egy kisvárosban laktam így még nem szoktam hozzá és lehet a kérdéseim értelmetlenek olyanok számára akiknek ez szerves részét képzi a napjaiknak, de kérlek segítsetek pár dolgot tisztázni.

1. Tehát Pécsen belül csak TükeBuszok járnak?

2. A buszon válthatom meg a jegyem vagy csak online? Illetve hogyan érvényesíthetem őket?

3. Ha bérletet veszek azt csak egy adott vonalon használhatom, vagy minden TükeBusz járatán?

19 L. Várja szíves segítségeteket. :)

#Pécs #Tüke Busz #TükeBuszok #városon belüli tömegközlekedés
2022. aug. 2. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak távolsági buszok is a buszpályaudvaron.

Lehet venni jegyet a sofőrtől is, csak jóval drágább.

350 ft árustól, 500 a sofőrtől (legalábbis amikor utoljára Pécsen voltam, így volt)

A tükebusz kb ugyanaz mint a Pesti bkv... veszel egy bérletet, és bármelyik buszon használhatod. (kivéve a távolságikat)

2022. aug. 2. 18:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Még ilyen nyomkodós vackok vannak szerintem, de tuti találsz appot is, amivel csak bescanneled a jegyet, és jó vagy.

(Én Pécsről költöztem Pestre az egyetem miatt)

2022. aug. 2. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Bérletet vegyél mindenképpen, az a legolcsóbb.

Azt meg csak fel kell mutatni.

Csak sikerült összeírnom mindent xd

2022. aug. 2. 18:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, sokat tisztult a kép.
2022. aug. 2. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Pécs belső, helyi közlekedését a Tükebusz látja el, de ezen kívül a Volánbusz regionális járatai is kiszolgálják azokat a kieső területeket, amelyek a városból kivezető utak mentén vannak és útbaesnek a regionális buszok útvonalán.

De neked igen jó eséllyel csak a Tükebuszra lesz szükséged.

Jegyet mindenképp érdemes elővételben venni pénztàrban, viszonteladóktól vagy online. A buszvezetőtől is vehetsz, de az határozottan drágább.

A bérletek összvonalasak, a teljes Tükebusz hálózaton érvényesek.

2022. aug. 2. 19:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat.
2022. aug. 3. 15:16
 7/7 anonim válasza:
Így van, ahogy az előttem lévők írták
2022. aug. 26. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!