Hogyan lehetne ezt elintézni valamelyik metró vonalon?
Tudom, hogy hülyeség de engem akkor is érdekel.
Hogyan tudnék fent maradni a metrón azután, hogy beért az utolsó állomásra? Pl a négyes metró a keletibe.
Annyira érdekel, hogy mi van utána.
Nem úgy értem most ezt a kérdést, hogy valahogyan elbújok vagy ilyesmi, hanem hogy letárgyalni az őrökkel.
Meg lehet velük ezt beszélni?
Vagy van itt olyan, aki el tudja nekem ezt intézni? :"DD
Üzemi terület (kihúzóvágányok vagy a járműtelep) van a végállomások után. Többször próbáltam már. Letárgyalni nem lehet, de ha úgy teszel, mintha aludnál, vagy esetleg bűzölögsz is, nem mennek oda hozzád, ha az adott metró visszafordul. Ha kiáll a forgalomból, leszállítanak. De leírom az általam tapasztalt bejutási arányt minden olyan végállomáshoz, ahol van valami utána.
M1, Vörösmarty
Ritkán láttam őrt, be lehet jutni. Visszafordul a szerelvény.
M1, Mexikói
Néha átnézik, főleg, ha a jármű kiáll a forgalomból. Ez általában a járműtelepen történik, amikor fennmaradtam, legalábbis onnan kísértek ki.
M2, Déli
Egyszer tudtam bejutni, számtalan próba után. Hol a vezető küldött le, hol az őrök.
M3, Köki
Itt általában nem nézik át. A szerelvénnyel beállnak egy fém emelvény mellé, azon a vezető végigslattyog, és kisvártatva elindul visszafelé. Az ajtók zárva vannak, folyamatosan bemondják, hogy üzemi terület. Kivéve, ha nem, mert akkor arról szólnak, hogy kiáll a forgalomból a jármű, de akkor az állomáson és általában a telepen is átnézik.
M3, Újpest-kp
Itt is gyakran bejutottam.
M4-teljes vonal
Soha, de soha, de sohhha nem tudtam bejutni egyik végállomásnál sem.. mindig alaposan átnézték a szerelvényt.
Köszönöm szépen a választ!!
Ohh, pedig pont a 4-es érdekel a legjobban :(
#1+6 vagyok. Ma az M4-esen besurrantam!
A keletinél átnézték a metrót az őrök, leszálltam. Majd miután körülnéztek, a peron közepén háttal a metrónak álltak és pont besurrantam ajtózárás előtt! :D
Legyél valamelyik végén, mert ott kevésbé vagy a látókörükben, szállj le, majd surranj vissza ha átnézték!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!