Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A közlekedési múzeumba hogy...

A közlekedési múzeumba hogy jutok el BKV-val a déli pályaudvarról?

Figyelt kérdés
köszönöm
2022. júl. 29. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

M2-es metróval a Déliből a Puskás Ferenc Stadionhoz, majd az 1-es villamossal Kőbányai út / Könyves Kálmán körút megállóig, kb. 4 perc sétával,

VAGY

M2-es metróval a Déliből az Astoriához, majd 9-es busszal Eiffel emlékház megállóig, kb. 2 perc sétával.

2022. júl. 29. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Műhelyház. Egyébként még nem adták át, és jó ideig nem is fog elkészülni. Alkalmi kiállítások vannak. Állítólag szakmaiatlan. És csak a hét második felében.
2022. júl. 29. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

"Alkalmi kiállítások vannak." Időszakinak hívják, és nyilván pont arra akar menni a kérdező.

"Állítólag szakmaiatlan." Állítólag? Kik állítják? Nem az.

2022. júl. 30. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
3. Azert írtam, higy aljalmi, mert nincs állandó kiállítás, még nincs úgymond rendes nyutvatartási idő. Az előző témakörröl írta valaki, hogy évtizedeken át dolgozott az Északi Főműhelyben, és sok dilog nem stimmelt. Nem én találtam ki.
2022. júl. 30. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
M2 metróval utazz az Astoriáig, majd a 9-es busszal Kőbánya felé az Eiffel műhelyházig. De mehetsz a 28 28A villamosokkal is, ezek az M2 metró Blaha Lujza tér állomásától indulnak, a Népszínház utcából.
2022. júl. 31. 10:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Az első hasznos választ adott, köszönöm!

Igaz, hogy csak időszaki kiállítás, de ajánlom mindenki figyelmébe, megéri ellátogatni.

2022. aug. 1. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!