Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nyugatiból a keletibe, hogyan...

Nyugatiból a keletibe, hogyan jutok el a legrövidebb idő alatt?

Figyelt kérdés
Vidéki gyerek lévén nem nagyon vagyok otthon a fővárosi tömegközlekedésben, viszont lesz egy vonat utam nemsokára, ahol a két vonatállomáson kell átszállnom, amire lesz 40 percem (papiron) A Máv oldalán metróval írja, de úgy tudom, hogy a 3-as metró most korlátozottan közlekedik és nem tudom lenne-e időm a pótló busz megállóját megtalálni. Gyalog a google maps 35 percet ír. Azon is gondolkoztam, mert Szegeden pl. Nekem a saját tempómmal kevesebb időbe szokott telni egy séta, mint amit ír, de ahogy írtam Nem vagyok otthon a fővárosban. Szóval tömegközlekedésben jártasabbakat kérdezném, hogy tudnak-e valami jobb verziót mondani nekem?

2022. júl. 9. 07:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

73-as busz.

Amúgy a google mapsen ha kiválasztod a tömegközlekedést, nagyon jól meg tudja mondani mivel kell menni. Ha be van internet hozzáférésed azt is írja hány párc múlva indul, és hogy mennyire zsúfolt.

2022. júl. 9. 08:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
73as troli az a busz. Nyugati melletti Podmaniczky utcából indul és Kerepesi úton áll meg a Keletinél.
2022. júl. 9. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha Zugló útbaesik, onnan egyszerűbb eljutni, gyakorlatilag bármelyik busz elvisz (az E-végű buszok gyorsabban).
2022. júl. 9. 08:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Útba esik. Szegedről jövő vonatok megállnak Zuglóban is.
2022. júl. 9. 08:50
 5/7 anonim ***** válasza:
9%
4-6 villamos a Rákóczi térig. Onnan 4-es metróval a Keletiig.
2022. júl. 9. 09:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Lehet, hogy akkor leszállok zuglóban. Még egy kis időt is nyerek vele, ha késik a vonat.
2022. júl. 10. 07:37
 7/7 anonim ***** válasza:
4 6os villamos Blaha és onnan egy megallo a keleti, vagy 2.. De közel van
2022. júl. 11. 20:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!