Vonat jegyet melyik oldalról vesztek?
A Mav új oldaláról próbáltam 1999988888x és nem engedte
Tudom h béta verzió de nagyon gáz:@
Nekem sikerült a honlapról is és a MÁV app iOS és Android verzióiból is jegyet vennem. Utóbbiakat már eléggé kiismertem, de a webes változat az förtelmesen körülményes és nem csodálkozom, ha nem igazodsz ki rajta.
És van néhány kivételesebb eset, amikor tényleg nem lehet együttműködésre bírni , főleg a webes alkalmazást. Múltkor például a Kiskunhalas - Kiskunfélegyháza - Kecskemèt - Budapest útvonalon utazva nem tudtam megválasztani, hogy a két középső település közül hol is szeretnék pontosan átszállni , márpedig ez a gyorsvonati pótjegy vagy az okosjegy miatt nem mindegy.
6 jegyet szeretnék venni
betettem mindet a kosárba azzal nincs gond, a végén a fizetésél minden alkaloppam ezt írja:"Sikertelen kontingens foglalás hosszabbítás!" -> nem értem mi baja, 2 laptopról próbáltam és mindig ezt írta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!