Debrecenből melyik busz busz ki az apafai lőtér felé?
Figyelt kérdés
Szarrà ment az autóm vizsga előtt egy nappal, és busszal kell mennem. Miskolcról mennék, busszal mennék az Agràrig, vagy a végàllomàsig(nem tudom hol érdemesebb leszállni), és onnan mennék az apafai lőtérre. Van olyan busz ami elvisz oda? Melyik az? Nem nagyon ismerem Debrecent.2022. jún. 28. 11:35
1/5 A kérdező kommentje:
-busz
Elnézést, nagyon ideges vagyok!
2022. jún. 28. 11:37
2/5 anonim válasza:
Városi busz nem nagyon megy arra, az már a Debrecen táblán kívül van a 4-es főúton. Legközelebb a DKV segítségével úgy kerülsz oda, ha a debreceni temetőig elmész valamivel (22, 24, 22y, 24y vagy trolibusz: 3,5), aztán onnan kisétálsz bő 1 kilométert.
3/5 anonim válasza:
a vasútállomásról a nyíregyházi vonattal Apafa megállóig kivonatozhatsz, közelebb is van, és minimálisan olcsóbb is
4/5 anonim válasza:
Ha az agrárnál szállsz le, akkor az út túloldalán, az ellenkező irányba menő 22/22Y buszra kell szállnod (22 Egyetem), azzal legközelebb a Kassai út megállónál tudsz leszállni, onnan gyalog. Közelebb van ez a megálló a temetőnél a lőtérhez.
Ha a buszvégállomásig mész, akkor onnan 5/5A-ös trolival jutsz ki a Kassai útra (5/5A Köztemető/Kassai út) [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utánanéztem, és busszal nem érnék oda a vizsgára. Taxit rendeltem inkább.
Köszönöm a válaszokat viszont, legalább ezt is tudom! Nyilván, ha bármi baj lenne úgyis busszal kéne mennem.(De ne legyen már semmi)
2022. jún. 28. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!