Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Debrecenből melyik busz busz...

Debrecenből melyik busz busz ki az apafai lőtér felé?

Figyelt kérdés
Szarrà ment az autóm vizsga előtt egy nappal, és busszal kell mennem. Miskolcról mennék, busszal mennék az Agràrig, vagy a végàllomàsig(nem tudom hol érdemesebb leszállni), és onnan mennék az apafai lőtérre. Van olyan busz ami elvisz oda? Melyik az? Nem nagyon ismerem Debrecent.
2022. jún. 28. 11:35
 1/5 A kérdező kommentje:

-busz

Elnézést, nagyon ideges vagyok!

2022. jún. 28. 11:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Városi busz nem nagyon megy arra, az már a Debrecen táblán kívül van a 4-es főúton. Legközelebb a DKV segítségével úgy kerülsz oda, ha a debreceni temetőig elmész valamivel (22, 24, 22y, 24y vagy trolibusz: 3,5), aztán onnan kisétálsz bő 1 kilométert.
2022. jún. 28. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:
a vasútállomásról a nyíregyházi vonattal Apafa megállóig kivonatozhatsz, közelebb is van, és minimálisan olcsóbb is
2022. jún. 28. 16:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha az agrárnál szállsz le, akkor az út túloldalán, az ellenkező irányba menő 22/22Y buszra kell szállnod (22 Egyetem), azzal legközelebb a Kassai út megállónál tudsz leszállni, onnan gyalog. Közelebb van ez a megálló a temetőnél a lőtérhez.

[link]

Ha a buszvégállomásig mész, akkor onnan 5/5A-ös trolival jutsz ki a Kassai útra (5/5A Köztemető/Kassai út) [link]

2022. jún. 28. 16:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utánanéztem, és busszal nem érnék oda a vizsgára. Taxit rendeltem inkább.

Köszönöm a válaszokat viszont, legalább ezt is tudom! Nyilván, ha bármi baj lenne úgyis busszal kéne mennem.(De ne legyen már semmi)

2022. jún. 28. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!