Budapesten miért nem csinálnak már valamit a körúti villamosokon hangosan ordibáló "brazilokkal"?
Figyelt kérdés
A fehér emberek mind képesek csöndben vagy legalábbis normális hangerővel társalogva kulturáltan utazni. Ezek a véglények meg telibe ordibálják az egész villamost a trágár gettószleng szövegükkel. A pesti népek miért tűrik ezt fülüket farkukat behúzva? Vidéken simán ledobálnák a villamosról ezeket a hordákat.2022. jún. 6. 11:35
11/21 anonim válasza:
"Szerintem csinálni kellene ezekkel valamit"
A BKV-nak jelezted? Mert az semmi, ha itt felteszel róla egy kérdést.
12/21 anonim válasza:
#11 Ha a BKV-nak jelzed, az is ugyanennyit ér.
13/21 A kérdező kommentje:
11-es, szerinted nem tudnak róla?
2022. jún. 9. 10:27
14/21 anonim válasza:
Minél többen jelzik nekik, annál nagyobb rá az esély, hogy tesznek ellene.
15/21 anonim válasza:
Már úgy értem, hogy be vannak kamerázva a villamosok, buszok, stb., tehát elvileg tudnak róla, de ha az utasok nem jelzik rendszeresen és tömegesen, hogy őket ez mennyire zavarja, akkor akár azt is gondolhatják, hogy annyira azért mégsem zavaró...
16/21 A kérdező kommentje:
15-ös, szerintem nem csak az utazó közönséget, de a villamos vezetőket is zavarhatja, vagy akár félelmet is kelthet bennük amikor egy horda üvöltöző "brazil" felszáll a villamosra, valószínűleg jegy és bérlet nélkül. Az viszont lehetséges, hogy mivel napi szinten többször is megtörténik, ezért már immunisak rá.
2022. jún. 9. 11:03
17/21 anonim válasza:
Nem csak arról van szó, hogy hozzászoknak-e.
Ezek az emberek nem fognak megváltozni. És megtalálnak. Az ügyész, bíró, miniszter stb. csücsül a hivatalában. És te meg megtalálható vagy, mert naponta arra utazol, azon a járaton dolgozol, és a többi.
Ha bemószerolod őket, nem marad titokban, és esélyes, hogy bosszút állnak.
18/21 A kérdező kommentje:
17-es, azért ne vicceljünk már. Mégis honnan találnának meg bárkit is ezek a véglények, ha az illető névtelen bejelentés tesz? Még akkor se tudnák megtalálni a bejelentőt, ha egyenesen a TEK-nél lennének kapcsolataik.
2022. jún. 9. 11:32
19/21 anonim válasza:
18. Oké, akkor csak tréfáltam. Ha ettől nyugodtabban alszol, akkor legyen így.
20/21 anonim válasza:
Hiába jelezzük akár egymillióan naponta a BKV-nek, nem lesz változás. Nekik a kormány tiltja meg, hogy a cigányokat büntessék, a kormánynak pedig a külföldi gazdáik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!