Forgalmi akadályoknál miért nem biztosítják a buszok előre engedését?
Figyelt kérdés
Az ügyeskedők előre tudnak menni, nyilván a buszokat is előre tudnák engedni. Ugye ez azért fontos, mert a menetrend percek alatt teljesen felborítható. A nyaralni indulónak nyilván mindegy mikor hol van, mert útközben nem vár rá még 20-30 ember.2022. jún. 3. 07:23
1/9 anonim válasza:
Miért kéne?
És miből gondolod, hogy a többiek ráérnek? Nem csak azok vannak úton akik nyaralni mennek.
2/9 anonim válasza:
Nem mindenki nyaralni indul, aki autóban ül... Lehet, épp egy fontos tárgyalásról késik el ő is.
3/9 anonim válasza:
Bocsánat, második,nem akartalak lepontozni, csak mellényúltam. Ne haragudj. Igazat írtál.
Amugy kérdező, a nyaralni indulónak sem "nyilván mindegy", hiszen nem minden határátkelő van nyitva 0-24-ben, esetleg sokóránként járó kompot kell elérnie stb.
4/9 anonim válasza:
Mert a legtöbb ember egoista. Nehogy már egy lassabb, nagyobb jármű kerüljön elé.
5/9 anonim válasza:
"Bocsánat, második,nem akartalak lepontozni, csak mellényúltam. Ne haragudj."
Pfff...cc-cc...chh-chh...pffh-pffh...imádjuk a mesét babbal...😏
6/9 anonim válasza:
Aki buszon ül autó helyett, az nálam alsóbbrendű.
Kivárja szépen míg sorrakerül.
7/9 anonim válasza:
6-os, akkor viszont menj a kutya anyádba. Az az 50 ember például jóval kevesebb helyet foglal előled az útból, mintha mind autóban ülnének. Idióta.
8/9 anonim válasza:
Mert a magyar közlekedés egy káosz és kevés a belevaló buszvezető, pedig az a nagy dög felmehet a járdaszegélyre.
9/9 A kérdező kommentje:
#6 : Azt nem tudom, hogy nálad mi micsoda. Mondjuk annyira nem is érdekel, mert a kérdés nem a Te értékítéleted volt. :)
2022. jún. 3. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!