Miért állnak meg az emberek a villamoson az ajtó mellett?
A kérdésedre még nem feleltünk.
Azért, mert a jármű belsejéből nehéz az ajtóhoz jutni, ha le akarsz szállni.
Szerintem szimplán az emberek közlekedés közben birkák és lusták gondolkozni.
Lusta végiggondolni, hogy ha beljebb megy, őt se kerülgetik, neki se kell félreállni percenként, messzebb vannak tőle az idegen emberek és ő sincs útban.
Lusta végiggondolni, hogy egy forgalmasabb megállóban ígyis-úgyis le tud szállni időben, egy kevésbé forgalmas esetén meg egy megállóval előbb is ki lehet kéredzkedni.
10
Nem, nem nehéz.
Meló felé forgalmas megállónál szállok. Hazafelé meg egy megállóval előbb kimegyek az ajtóhoz. Problem solved.
Elnézést, és mész.
Ha nem áll félre, így járt.
Végre egy értelmes kérdező. Nemrég megkérdeztem, hogy ha valaki a végállomásig megy és tömött a busz, akkor miért muszáj a külső ülésre ülnie, és nekem kétszer is átmásznom a lábain. Ugyanezek voltak a válaszok, hogy nem tudom kinyitni a számat és elnézést kérni.
Az ilyenek ellen valóban csak a paprikaspray a megoldás.
14
Inkább nyomorog, szívatja magát és másokat, mint gondolkozna és egy megállóval előbb kikéredzkedne? "A következőnél leszáll?" Erre általában már mozdulnak is helyet cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!