Jogosan szállítottak le a buszról? Tehetnék panaszt?
Figyelt kérdés
Egy nagy pohár Starbucks jegeskávéval szálltam fel a buszra (volt rajta amúgy tető is). Nem ittam belőle, még a szívószál sem volt benne. Sosem volt ebből gond, de most a buszsofőr megszólalt, hogy az úriember a megállóban fogyassza el az italt, vagy nem megyünk tovább. Nagyon kínos volt, de leszállva odamentem és megmondtam, hogy semmi nem tiltja hogy kávé legyen a kezemben, pláne csomagolva, csak az ital fogyasztása tiltott, de nem érdekelte. Vártam ugyan másik buszt (addig megittam), de nem esett valami jól a dolog. Megnéztem az utazási feltételeket, nem szegtem meg semmilyen szabályt. Szerintetek jogos volt a sofőr beszólása?
Nézd, utasként kimondottan gyűlölöm ezeket a potenciális kávélöttyintőket. Olyan jó kis zárható kulacsokat árul a Starbucks- ha igényed van a kávé szállítására, akkor van erre biztonságos megoldás. Én biztosan nem reagálnék kulturáltan, ha a forró löttyöd rám ömlene az ímmel-ámmal lezárt kis poharadból.
2022. máj. 27. 10:39
12/27 anonim válasza:
Ha volt rajta fedél, az bizony visszazárható csomagolású volt. Ha volt, akkor nem jogos.
2022. máj. 27. 21:49
13/27 anonim válasza:
12: az nem visszazárható csomagolás, hanem csak egy kupak.
Egy csavaros kupakos kóla, vagy narancslé - na ezek visszazárhatóak.
A kávéspohár még egy oldalradöntés esetén sem vízzáró...
2022. máj. 27. 21:53
14/27 anonim válasza:
Most belemehetünk a jogászkodásba, de maradjunk annyiban, hogy ez visszazárható.
Volt pár alkalmam már SZÜSZ-öket írni, egyeztetni, ez szarul van megfogalmazva. Ha ebbe valaki beleállna, igaza lenne.
2022. máj. 27. 21:57
15/27 anonim válasza:
Ja, persze, Dr. Szakértő Gipszjakab jogászkodása... :))))
2022. máj. 27. 22:10
16/27 anonim válasza:
#16:
"ne legyen kikezdhetetlen"
Elnézést, helyesen: "ne legyen kikezdhető".
2022. máj. 27. 22:17
17/27 anonim válasza:
Igen, jogos. Legközelebb idd meg mielőtt felszállsz, vagy rakd el a táskádba, ha olyan biztos vagy benne, hogy nem folyik ki.
2022. máj. 28. 17:19
18/27 anonim válasza:
#14: már hogy lenne visszazárható? Fejrefordítod, vagy oldalára döntöd, akkor kifolyik. Az nincs zárva.
2022. máj. 28. 17:21
19/27 anonim válasza:
#21: mit nen lehet azon érteni, hogy egy csomagolás ZÁRT?
A zárt csomagolásból nem folyik ki a folyadék. Egy üdítősflakon visszazárható.
Egy sörösdoboz vagy energiaitalos doboz megnyitva pont úgy zár, mint a starbucksos vagy mekis fedeles pohár
2022. máj. 29. 12:46
20/27 anonim válasza:
24. Egy amatőr jogaszkodik itt napok óta.. fitogtatja az allítólagos szakertelmet...
Fölöslegesen. 😂😂😂
A soförnek joga van eldönteni. Mert ő takarít ha valaki szemetel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!