Füzesabony: Hanyas vágányról indul?
Figyelt kérdés
Füzesabonyban hanyas vágányról indul szombaton a 7:06-os vonat, ami a Budapest Keletiből indul??2010. szept. 17. 17:54
2/7 anonim válasza:
Van a pályaudvaron egy szép nagy digitális kijelző. Azon minden információt megtalálsz majd. Biztosat senki sem tud mondani, maximum annyit, hogy általában honnan szokott indulni.
3/7 anonim válasza:
Nem olyan nagy állomás, ki van írva honnan indul meg be is mondják, meg fogod találni.
4/7 anonim válasza:
Csak úgy mondom, hogy Füzesabonyban se szép se nagy kijelző nincsen. Nincs semmilyen.
Ellenben a hangos többször elmondja mi honnan megy, igazából nincs gon dezzel.
5/7 anonim válasza:
Második vagyok. Félreolvastam a kérdést. Azt hittem az a kérdés, hogy hányadik vágányról indul a Keletiből Füzesabonyba a vonat. Kicsit már be vagyok lassulva, úgy néz ki tényleg hosszú volt a hét. Akkor helyesbítek. Ha jól emlékszem, akkor Füzesabonyon kb. 6-7 vágány van a személyszállító vonatok számára. Nem lesz nehéz megtalálni a megfelelőt csak figyeld a hangos utastájékoztatást.
6/7 anonim válasza:
Füzesabony egy kissé túlméretezett állomás 7 vágánnyal, ha jóé rémlik, így ott tényleg sokszor kell figyelni, vagy aluljárózni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!