Szegeden milyen appal lehet mobilon helyi tömegközlekedésre jegyet váltani?
Figyelt kérdés
Látom emberek olvastatják be a qr kódot, de fingom nincs milyen appal lehet.
Guglin semmit nem találok, appstoreba bármit írok nem találom, szkt honlapján a hírdetmény slideon semmit nem látok hogy ez milyen app.
Szóval valaki felvilágosítana?
2022. máj. 5. 10:05
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Meg találtad konkrétan az appot? Tudod az app nevét?
Mert ahogy látom csak egy google keresési találatot linkeltél be.
2022. máj. 5. 10:14
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, ami a menetrend app-ra mutat...
2022. máj. 5. 10:18
5/9 A kérdező kommentje:
Ezeket a köröket már én is lefutottam, és ezt mindent megtaláltam.
De ezzel még mindig nem megyek semmire.
Lehetőleg olyan írjon aki tud linket adni az apphoz, vagy legalább a nevét tudja. Nem csak okoskodni próbál.
2022. máj. 5. 10:20
6/9 anonim válasza:
Otp simple alkalmazás. Van belőle plus is annak jobb a felülete. Ott regisztrálsz, és egy bankkártyát kell megadni. Ott van az applikációban, hogy mobiljegy, ott kiválasztod a várost aztán megveszed. Mikor beakarod olvasni, rálépsz a jegyedre, és kiírja hogy beolvasás. Ennyi
9/9 anonim válasza:
Mobiljegy, OTP Simple és a MÁV app.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!