Nyilván ha 100 ember ül a kocsiban, akkor nem tudja senki megjegyezni.
2022. máj. 1. 15:20
13/22 anonim válasza:
Nos, volt olyan, hogy betértem egy vidéki étterembe. Röviden a lényeg: egyetlenegyszer jártam ott, kb. egy évvel korábban. Tudta, hogyan szólítottak a többiek, melyik asztalnál ültünk, és mit ettünk. Én ebből élek, mondta a meglepett kérdésünkre.
Nos, a jegyvizsgáló talán nem ebből él, de egy idő után kialakul egyfajta rutin. Teljesen tudat alatti, ám bizonc működik. Hogy szóvá teszi, vagy sem, más kérdés.
2022. máj. 1. 15:23
14/22 anonim válasza:
Értelmes válasz nem jött? Viccek mellett nem egy ember megírta, hogy figyelik, de akkor számodra mi lenne a normális válasz?
2022. máj. 1. 22:30
15/22 anonim válasza:
#8 Az #5 & #7 válasz értelmes. Legalább is számomra.
2022. máj. 2. 07:57
16/22 anonim válasza:
Próbálják, de ha több száz utas van, akkor nyilván nem mindig sikerül.
2022. máj. 2. 08:06
17/22 anonim válasza:
"Nos, volt olyan, hogy betértem egy vidéki étterembe."
Nos én meg olvastam egy cikket, hogy egy pincér csávó addig amig lehúzta a terminálon a bankkártyát, megjegyezte a számot, dátumot és a hátuljáról a kódot. Aztán magának is vásárolt vele ezt azt. Több100 kártyát használt így fel, nem túl nagy összegekkel, úgyhogy sokáig nem bukott le.
2022. máj. 2. 08:24
18/22 anonim válasza:
A cápák tartsák nyilván, ők súgják meg a kalózoknak, a delfinek a tolmácsok 😉
2022. máj. 2. 18:34
19/22 Juliusz48 válasza:
A legtöbb vonaton nem kell sok embert megjegyeznie, mert az utazók többsége naponta közlekedik vele, hisz dolgozni jár. És tudja már, ki honnan hová szokott utazni. Azt a néhányat meg aki egy megállóra vett jegyet, és a harmadiknál is látja még, kiszúrhatja könnyen.
2022. máj. 5. 12:31
20/22 kokomfitty válasza:
Amilyen értelmes kérdést és ahogyan feltettél neked valószínű az az értelmes válasz, hogy : öhöm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!