A BKK bérlet most tényleg így néz ki vagy rosszul nyomtatta az autómata?
Nem vagyok budapesti, ezért csak akkor veszek bérletet, ha idefent vagyok.
A múltkori bérlet lilás színű és a szélén ezüst csík van.
A mostani bérlet lilás színű, a szélén sárgás csík, meg van egy átlátszó csík és sárgás négyzeteket is látok a bérleten.
Így néz ki a bérlet most vagy rosszul nyomtatta az automata?
2-es, akkor kínlódj csak az e-bérleteddel. Nekem ez az állandó telefonbasztatás, kódszkennelés nagyon nem hiányzik, miközben a papír bérletet meg fél másodperc alatt előhúzom. Pont tegnap kínlódott valaki fél percet , mert futva elérte a buszt a lámpánál, aztán telefon elő, nyilván widget sem volt, félhomályban alig tudta a QR kódot beolvasni, aztán végre siker… a lámpa meg zöldről pirosra váltott :)
Na ezt nekem nem adják el , csak ha olcsóbb lesz az e-bérlet, mint a papíralapú.
Egyáltalán nem kínlódás. Telefont elő, rányomsz, szken, mutatod. 1,5 másodperc. Még lassítani se kell.
Cserébe nem kell havonta a koszvadt nehezen működő automatát nyomkodni, miközben odajön a mellette élő hajlékony pénzt tarhálni.
Figyelmeztet mielőtt lejár.
Mindig nálad van a telefonodon.
Ha egyszer kipróbálnád rájönnél, hogy nem kínlódás.
Ráadásul a buszon a sofőrnél is van kitéve kód, nyugodtan fel lehet szállni, indulhat a busz attól, hogy valaki bénázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!