Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Mol Bubival elkerékpározhato...

A Mol Bubival elkerékpározhatok messze Budapest közepétől? (Ahol nincs gyüjtőállomás)

Figyelt kérdés
Ha leteszem ott akkor 5 000 forint elszállítási díjat kell fizetnem, ez nagyon költséges de még így is ez jobban megérné mint egy saját kerékpár. Nekem a hajtással nincs gondom, nagyon kémyelmesek a Bubik.
2022. ápr. 20. 10:08
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy mégis hogyan tudjátok ti elérni a BKK ügyfélszolgálatát.

Itt hívom már több mint 1 órája folyamatosan, ebből 1 telefon hívás volt amiben már 33 percen át vártam. SENKI nem veszi fel.

Kibéreltem egy Mol Bubit, mentem vele egy kicsit. Letettem, összesen volt 6 perc az út. És már 55 percnél tart a számláló. Pedig lezártam ütközésig az okoslakatot. A hangjelzés is megvolt. Az alkalmazás azonban nem regisztrálta a visszaadást. Próbáltam a lakat nyitása gombot is többször, akkor viszont pirossal kiírja hogy "Hiba történt". És nem csinál semmit. Többször bezártam és újból megnyitottam az alkalmazást, akkor is mutatta hogy még mindig bérlem a kerékpárt.

Most már azóta hazajöttem, a teljes hazajövetelem alatt folyamatosan várakoztam arra hogy valaki felvegye a BKK -nál a telefont. Azóta már leültem a gép elé, és még ezt az üzenetet is van ídőm megérni. Közben folyamatosan várom hogy felvegye valaki a telefont a BKK -nál.

Egyszer az alkalmazás jelezte, hogy a kerékpár vissza lett adva. Utána el is tűnt a kezdőlapról. Aztán eltelt kb 2 perc és most megint számol tovább. Bejelentkeztem a mol bubi weboldalán is a fiókomba, ott is mutatja hogy az utam még folyamatban van.

Mit tegyek?

2022. ápr. 28. 19:08
 22/28 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki megkérdezi, dokkolóban adtam le. Nem széthagyva.
2022. ápr. 28. 19:08
 23/28 anonim ***** válasza:

21: mindenki ellened esküdött...

Még az óra is 8x olyan gyorsan jár. :)))

2022. ápr. 28. 19:30
 24/28 anonim ***** válasza:
Mivan nem mertél hazamenni a futás suzukival?
2022. ápr. 28. 19:34
 25/28 A kérdező kommentje:
Ti miről beszéltek? Szívtatok valamit?
2022. ápr. 29. 07:24
 26/28 A kérdező kommentje:
Értem hogy gyűlölitek a kerékpárokat, de több mint tízezren vagyunk akik szeretik őket
2022. ápr. 29. 07:25
 27/28 anonim ***** válasza:
Én annyira gyűlölöm a kerékpárokat, hogy 2-t is használok rendszeresen.
2022. ápr. 29. 08:31
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
27: én írtam ide neki korábban 2-3 hsz-t - és nekem HÁROM bicajom van. Ráadásul minden nap bringázok, ilyenkor már munkába is azzal járok.
2022. ápr. 29. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!