Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Mol Bubival elkerékpározhato...

A Mol Bubival elkerékpározhatok messze Budapest közepétől? (Ahol nincs gyüjtőállomás)

Figyelt kérdés
Ha leteszem ott akkor 5 000 forint elszállítási díjat kell fizetnem, ez nagyon költséges de még így is ez jobban megérné mint egy saját kerékpár. Nekem a hajtással nincs gondom, nagyon kémyelmesek a Bubik.
2022. ápr. 20. 10:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
53%

#1: 👍😁

Itt a gyk-n is lehetne fizetősse tenni a let me google that for you tipusú kérxesekre a valaszt. 😂😂

2022. ápr. 20. 12:36
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, csak nekem volt mázlim, hogy 6 percen belül felvették a telefont és a kérdező valóban 4 hónapja napi 2-szer megpróbálta felhívni őket sikertelenül. Néha ilyen szerencsés vagyok.

2022. ápr. 20. 12:41
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

12: 😁

Gyorsan vegyél egy lottót! 😂

2022. ápr. 20. 12:52
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
#5: még nem írtál számokat....
2022. ápr. 20. 13:00
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
BKV / Volánbusz / MÁV még a taxi nál is olcsóbb. Sőt ha gyalog mész, az ingyen van 🤔
2022. ápr. 20. 13:05
 16/28 anonim ***** válasza:
92%

Meg ugye kérdező, azt is írtad a 2. kommentben, hogy az ászf erre nem tér ki.

Most, hogy már fel is hívtam neked az ügyfélszolit, ami egyből sikerült is (ugye neked napokon keresztül lehetetlen volt elvileg, meg utoljára kb 4 hónapja sikerült) és választ adtak a kérdésedre (i.e. nem mehetsz ki Bp közigazgatási határain kívül, azon belül bárhol lerakhatod, akár állomáson kívül is, csak akkor 5000 forint az extra díj, de ezt tudtad te is), még azt is megtettem neked, hogy az ÁSZF-et is letöltöttem és kikerestem, hogy ez valóban szerepel-e benne (mivel ugyan az üfsz azt mondta, hogy szerepel, de te azt mondtad, hogy nem, és gyakran tévednek az üfsz kollégák).

És voilà, valóban szerepel.

"Kerékpárhasználat szabályai és a kerékpárok nyomonkövetése

VI.3.4 A bérlet tárgyát képező kerékpár Budapest közigazgatási határán kívüli területre nem vihető."

Azaz szerinted nem szerepel az ászf-ben, vagy hát x hónap alatt nem találtad meg (nekem a ctrl+f segített, hogy ne kelljen az egészet elolvasnom), miközben valójában szerepel benne.

Illetve szerinted lehetetlen elérni őket telefonon, nekem 7 perc alatt sikerült első próbálkozásra és megkaptam a helyes választ.

Érted már, miért tűnhettem frusztráltnak? Ne haragudj, nem akartalak megsérteni, bocsánat. Csak próbálj meg kicsit proaktív lenni, önállóan gondolkozni. Máshol is hasznos, tényleg. Remélem, nincs harag. Sajnos nekem ezen kell dolgoznom, gyakran szarkasztikus és enyhén sértő tudok lenni.

2022. ápr. 20. 13:32
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

#16 könnyen befigyelhet egy kis funkcionális analfabétizmus....

Vagy csak lustaság, és a Ctrl+F használatának nemtudása?

2022. ápr. 20. 13:51
 18/28 A kérdező kommentje:

#16,#17

Valóban. Sajnos telón nincs CTRL + F. Nincs is CTRL gomb :/

De értem amiket írtok, örülök hogy neked ennyire gyorsan felvették. Én mikor megpróbálom csak ezt mondja az automata:

Az elmúlt időszakban megnövekedett a bejövő hívások száma, ezért a várakozási idők megnőttek.

Aztán lerakja a hívást miután ezt elmondta.

Furcsa az ÁSZF -ben említett, mert mikor még csak behozták az elején ezeket az új kerékpárokat én a családommal bőven elmentünk a kerékpárokkal Budapestről. Csak aztán vissza is vittük a kerékpárokat. Az előtti alkalommal néztem meg az ÁSZF -et utoljára, azóta nem tudtam hogy ez frissült. Most utána gugliztam elvileg Szeptemberben megváltozott. Ezt viszont én valóban nem olvastam.

Köszönöm a válaszokat!

2022. ápr. 20. 22:17
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is mobilon kerestem rá, idézőjeles ctrl+f volt :) Legtöbb pdf-nézős mobilalkalmazásnak van keresés funkciója.

Nekem semmit nem mondott, hanem egy 3 másodpercenként ismétlődő idegesítően repetitív "zenét" kellett 6 percen keresztül hallgatnom, majd végül felvette egy hölgy.

2022. ápr. 20. 22:40
 20/28 anonim ***** válasza:
47%
#18: telefonon nagyító ikon van, vagy keresés menüpont.
2022. ápr. 21. 05:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!