5:25kor szolnokról induló Z50-es vonat tramtrain? Lehet rajta ingyen utazni?
Azt írtam hogy szolnokról, nem ra.
Egyébként okes, jó tudni. Csak mert ki volt írva rajta kijelzőn, hogy probaido alatt ingyen lehet utazni tramtrainen. Hirtelen azt hittem, az is az :D
Köszi
"Csak mert ki volt írva rajta kijelzőn, hogy probaido alatt ingyen lehet utazni tramtrainen"
Az utastérben lévő monitorra gondolsz? Csak mert azon szoktak futni MÁV-os reklámanyagok is. Gondolom egy ilyennek voltál szemtanúja. Tramtrain csak Szeged és Hódmezővásárhely között közlekedik, és az valóban ingyenes még.
#6 igen, monitoron ment hogy "A tarmtrain használata ingyenes próbafutás ideje alatt" vagy valami ilyesmi és hirtelen azt hittem, azért hozzák ezt fel, mert az is az.
#5 a #6-os válasza megválaszolja :D
#3 Nem kell ahhoz Szolnokra menni először a Tramtrainnak, ahhoz, hogy Szolnokról induljon. A szerelvényt le lehet gyártani helyben is 🤔
Ügyeletes fotelnyelvtanszakértő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!