Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért volt ekkora ukrán tömeg...

Miért volt ekkora ukrán tömeg a KELET FELÉ tartó vonaton?

Figyelt kérdés

Tegnap a Bécsből Kijevbe tartó Intercityvel utaztam országon belül és megdöbbentett a dolog. Nyíregyházán leszálltam, a tömeg maradt, nyilván Ukrajnába tartottak.

Nem egy háború sújtotta országról beszélünk, ahonnan két hónapja nagy dérrel-dúrral menekültek ugyanezek az emberek?

2022. ápr. 15. 07:28
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
De. Csak ugye egyrészt nem mindenkinek vannak tartalékai, hogy munka nélkül megéljen jóval magasabb árszintű országokban , így inkább hazatér az, akinek van hová. Másrészt a harci cselekmények inkább keletre koncentrálódnak, így az északi régiókba lassan több hetes nyugalom után vissza mernek térni az emberek. A nagy dér-dúr meg ugyebár a nagy dirr-durr miatt volt.
2022. ápr. 15. 08:34
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
A háború korlátozódni látszik az ország keleti szélére, így akik nem ott élnek, azok elkezdtek visszatérni.
2022. ápr. 15. 08:35
 3/8 A kérdező kommentje:
#3 Egy egyszerű kérdést tettem fel, tekintettel arra, hogy a kérdésben jelölt jelenség oka nem volt számomra világos. Más tudott érdemben válaszolni, neked csak a személyeskedés maradt, amelynek következménye a hozzászólásod jelentése.
2022. ápr. 15. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
12%

A te kérdésed sokkal sértőbb és lekezelőbb azokra az emberekre nézve, akiknek gyakorlatilag megsemmisítették az hazáját, az otthonát, mégis inkább visszamennek újjáépíteni, minthogy idegen földön várják a sültgalambot - neked pedig sikerül két mondatban bagatellizálni a háborús pusztítást, lenézni az életüket mentőket, majd még le is tolni őket, amiért mégis inkább visszamennek, amint megtehetik.

Teszed mindezt úgy, hogy valószínűleg te berottyantva szaladnál anyukád szoknyája alá ha csak rádkiabálok a vonaton...

Szégyelld magad.

2022. ápr. 15. 13:05
 5/8 A kérdező kommentje:

#4 Rendben, elismerem, a használt kifejezések megválasztása nem volt a legkörültekintőbb.

A személyeskedést azonban folytatod, egyúttal olyan lehetséges viselkedést hozol fel példának, ami azt sugallja, hogy a primitívségedet nemhogy nem szégyelled, de egyenesen büszke vagy rá.

Emiatt ez a hozzászólásod is az előző sorsát fogja osztani.

2022. ápr. 15. 13:59
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Mintha érdekelne.

Egy érzéketlen, provokatív paréj vagy, nem érdemelsz tiszteletet. Azt ki kell érdemelni.

2022. ápr. 15. 15:33
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 Ha bant akarsz, hát folytasd, én jól szórakozom a magánszámodon :)
2022. ápr. 15. 16:44
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Mármint mit folytassak? A veled való kommunikációt? Ahhoz értelmesnek kéne lenned. Tudom, tudom, majd bannoltatsz. Mintha te döntenél róla...
2022. ápr. 15. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!