Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » MÁV 1. osztályra volt jegyem,...

MÁV 1. osztályra volt jegyem, de 2. osztályon kellett utaznom egy ideig?

Figyelt kérdés
Budapestről utaztam Debrecenbe. IC 1. osztályra vettem jegyet, de a Nyugatiban szembesültem vele, hogy az IC Ceglédről indul műszaki hiba miatt, ezért egy sima mezei 2. osztályú vonatra tereltek át, amin kizárólag 2. osztályú kocsik voltak. Cegléden átszállást követően Debrecenig már az 1. osztályon tudtam utazni. Ez esetben megillet bármiféle pénzvisszafizetés?

2022. ápr. 5. 21:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Speciel egy kb 10 perces folyamat, szóval ha ügyfélszolgálat közelében jàrsz, érdemes a nem teljesített szolgáltatás ellenértékét visszatéríttetni.
2022. ápr. 5. 23:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Még ha az egész út alatt úgy lett volna még azt mondom, de így, teljesen felesleges, ilyen kevés pénzért, futna a fene, akkor se, ha tényleg vissza adják ....
2022. ápr. 6. 05:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha megadod a bankszámlaszámod, én elküldöm neked ezt az összeget.
2022. ápr. 6. 07:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
13# Ez jó:)
2022. ápr. 6. 07:20
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
Elvileg igen, gyakorlatilag szerintem a történelem során soha senkinek nem sikerült pénzvisszatérítést kicsikarnia a MÁV-tól.
2022. ápr. 6. 08:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sikerült többször is. Intézik ők és az ilyen kis összegekkel is foglalkoznak.

Főleg mióta van az app, ott csak egy kattintás és pár nap múlva jön a számlára a pénz.

De tény, hogy ez már tényleg olcsójánoskodás. Ha a teljes Nyugati-Cegléd kb 2000 forintos díját vissuaadják akkor ok, abból eszek egy pizzát, vagy valami. De a 300 forintot már a homless is visszaadja, mert látja hogy nekem nagyobb szükségem van rá :D

2022. ápr. 6. 08:59
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szívesen válaszolunk, nem kell gratulálnod. :-)
2022. ápr. 6. 09:18
 18/18 anonim ***** válasza:
15%

Mindenképpen jár visszatérítés.

A statisztika szerint egy fekete ponttal több lesz a MÀV számláján; már csak ezért is érdemes azutánajárás, feltéve, ha van idöd.

Egyébként egy más eset, de szintén reklamálós: Bécsböl hazafelé nem volt WLAN a vonatton, ezért a mobilomon lévö jegyemet nem tudtam bemutatni.

A klajzi bácsi meg akart büntetni, mert nincsen jegyem. Ezt ki tudtam védeni, de közel másfélórás ide-oda szsladgálássaal nekem adtak igazat. Tehét nem fizettem bntetést. Mellesleg a Keletiben volt internet kapcsolat, és valóban be tudtam mutatni a jegyemet. Hogy a klajzival túlbuzgóság miatt történt-e valami, azt nem tudom. De ismét egy fekete pont a MÀV-nak.

2022. ápr. 6. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!