6. Osztályos vagyok, és nem tudom hogy mi legyek ha nnagy leszek? 7. Osztályra már tudnom kellene vagy nem? A suliba fog jönni valami tanár és ő elfogja mondani, hogy hova érdemes elmenni stb.
Figyelt kérdés
Szeretek rajzolni, görkorizni, szeretem az àllatokat, gyümölcsöket, szeretek kreatívkodni,,,értek,, a gyerekekhez és szeretem is őket. Megfordult màr a fejemben a pszichológus, divattervező, alsóstanàr, bébicsősz, és még sok màs is. Ezek alapjàn tudnàtok valami szakmàt mondani nekem?2017. jún. 25. 10:47
1/3 Bok Globule válasza:
Én 28 éves vagyok és még mindig nem tudom. Csá.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem fontos,hogy tud ennyi idősen, mivel az érdeklődési köröd bőven változhat, de persze nem is baj, ha tudod mi foglalkoztat.Látom sok téma érdekel így rengeteg a lehetőség és amikre te gondoltál azok is igazán jónak tűnnek hozzád. Azt javaslom sok dologban próbáld ki magad hátha egy pár év múlva megtalálod azt amivel komolyan szeretsz foglalkozni :)
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm lehet igazad van.
2017. jún. 26. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!