Új vasútállomás építése Budapesten a Deák tér allatt?
Szerintem a terv jó, de a föld alatti vasútállomás mellé kéne űrállomás is, persze szintén a föld alá.
Természetesen Lölö építené háromszoros áron, és ti fizetnétek.
Kérdező, nem te vagy Lölö véletlen? Mert ez esetben teljesen érthető és racionális lenne az elképzelés.
Mondjuk én nem állnék meg itt.
Én egész Budapestet bevinném a föld alá.
Gondolj bele, fent csak a Duna, a hegyek, meg a szép zöld (nem az, amiből te túl sokat fogyasztasz), a ronda város meg elrejtve.
Esetleg - ha Brüsszel is úgy akarja - meg lehetne építeni a Dunát meg a hegyeket is a föld alatt, hogy otthonosabb legyen.
#12 Butaságokat írsz...
Azért, mert fideszék onnan lopnak, ahonnan nem szégyellnek, és Lölő zsebébe vándorolnak a milliárdok, egy értelmes projektet még nem kéne megfúrni (mármint az az értelmes projekt, amit a 10-ea válaszban leírtam, nem a kérdező butasága). Egyáltalán nem űrállomás kategória egy nagyvasúti alagút 2 mélyállomással. Nézz utána, hány Európai országban csinálták már meg, épül éppen most, vagy zajlik a tervezése!
#13:
Akkor adjál pénzt arra, hogy Magyarisztánban is épülhessen ilyen, ha már ekkora szád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!