Hol tudok diákérvényesítő matricát venni pesten?
Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 20:17
1/7 anonim válasza:
suliba adják ingyen, azt hiszem októberben.. miért akarsz venni?
2/7 anonim válasza:
papíron sehol
matricát csak iskola adhat,papíron
de bármelyik fekete piacon lehet szerezni 2-3ezerért
Z
3/7 A kérdező kommentje:
hát tudom hogy a suliban ingyen adják de azért akarok venni mert már nem vagyok diák és baaaaaaaaaaaaaromi drága nekem az utazás :( mondjuk nem érdekelne ha jól keresnék mert én kifizetném rendesen az utiköltséget na de 17000 FT 1 vonatbérlet 25 km-re :O az horribilis :O szal kb a nyugati aluljáróban érdeklődjek? :D
2010. szept. 14. 12:50
4/7 anonim válasza:
Attól hogy matricát veszel még nem vehetsz automatikusan MÁV bérletet vele...
Csak iskola-lakóhely között lehet.
6/7 anonim válasza:
Józsefvárosi piacon láttam, hogy árulják, de sztem a neten is lehet keresgélni fórumokon stb. Most kell belehúzni, hiszen októberben jön az új. Én is szeretnék egyet, mert 70 ezerből nem igazán tudom kifizetni a felnőtt jegy árakat. :( Ez a nagy helyzet. Viszont még simán elmegyek diáknak, a legtöbb helyen meg is kérdezik, hogy diákkedvezményt? Tök kedvesen, aztán meg jó rondán néznek rám, mikor mondom, hogy nincs.
7/7 anonim válasza:
én vennék diákmatricát, 2 féléves egyetemi vagy fősikola, ha vkit tud, írjon privit! köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!