Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 12 órás vonatot hogyan lehet...

12 órás vonatot hogyan lehet kibírni szerintetek?

Figyelt kérdés
2022. márc. 16. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Zene, könyv, tanulás, filmezés ha egyedül vagy. Ha valaki mással utazol beszélgessetek, akkor jobban telik az idő.
2022. márc. 16. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha éjszakai, akkor nagyrészt alvással.

Ha nappali, akkor olvasás, zenehallgatás, tájnézegetés, beszélgetés, evés-ivás, illetve szintén alvás.

Ha fülkés a vonat, én biztos sokat állnék-mászkálnék a folyosón, ülésből nagyon sok a 12 óra.

2022. márc. 16. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Pihensz közben, relax.
2022. márc. 16. 21:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sör, bor, pálinka.
2022. márc. 16. 21:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igyekezni minél többet aludni. A többi ugyanaz, mint egy 1-2 órás úton (olvasás, film, zene, böngészés stb.).
2022. márc. 16. 22:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan a 12 órás buszutat. Sőt könnyebben, mert bármikor felállhatsz, sétálhatsz, kinyújtózhatsz.

Én utaztam 7 órát vonattal Németországba. Amíg világos volt, addig néztem a tájat. Amikor már besötétedett (tél volt, korán sötétedett), akkor már lassabban telt az idő. Ha nem fáradt az ember, lehet olvasni. Ha fáradt, akkor lehet zenét hallgatni úgy, hogy végre csak a zenére figyelsz (nekem ez máskor amúgy se nagyon adatik meg).

2022. márc. 16. 23:38
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
12 óra vonaton az teljesen jó. Nem kell berúgni, de egy kis ital megnyitja az embereket: pár sör után már tuti jó kis beszélgetés kerekedik, idegenek között is. Aztán lehet aludni, olvasni, kajálni (főleg ha van büfékocsi), kártyázni, telefonon játszani, filmet nézni, a tájat élvezni, tornázni, hosszabb tartózkodás esetén felfedezni az állomás közvetlen környékét, esetleg venni is ott valami helyi terméket… ezer dolgot lehet csinálni .
2022. márc. 16. 23:54
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Repülővel kell menni vonat helyett.
2022. márc. 17. 08:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kiszámolni a megye két legtávolabbi pontját 😉
2022. márc. 17. 12:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy hatszor retúrvonatoztam Kelet-Magyarország és Belgium között, Németországban rakás késés, újratervezés, a 17-20 órás út sokszor lett 23-26. Inkább csak az átszállások üresjáratai zavartak, főleg ha sokat kellett várni, azt dohányzás nélkül nem bírtam volna. Kipróbálod, aztán meglátod. Mellesleg repülővel sem gyorsabb, időben oda kell menni, nem feltétlenül laksz reptér mellett, érkezésnél is sok idő kijutni, megint nem feltétlen a reptér mellett van az úticél. Autóval kell menni, ha nem szereted a feleslegesen hosszú utakat.
2022. márc. 17. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!