1/13 anonim válasza:
Volán, mert az nem késik annyit mint a MÁV. Nem mondom hogy sose késik, de a MÁV szinte minden nap, a Volán azért nagyjából tartja.
2/13 anonim válasza:
Nem szeretem a buszokat.
A helyközieket azért nem, mert mindig zsúfoltak (rosszullevős vagyok, ha állnom kell).
A távolságiak pedig szűkek, klausztrofób érzést adnak.
Egyébként jócskán láttam késő buszt és pontos vonatot is.
3/13 anonim válasza:
Vonattal szívesebben utaznék, de rohadt lassú és még drágább is, mint a busz.
4/13 anonim válasza:
Nincs választásom. A legközelebbi vasútállomás 25 km-re van, a VOLÁNBUSZ megálló pedig 2 háznyira.
5/13 anonim válasza:
Egyértelműen vonattal. Hosszabb távú közlekedésre a busz csak kényszermegoldás lehet ott, ahol a vasút nem játszik.
6/13 anonim válasza:
Vonattal, de ha nincsenek sokan a buszon, akkor azzal is szeretek.
3: Ugye tudod, hogy a Volán és Máv/Gysev díjszabása ugyanaz?XD Ráadásul a vonat általában gyorsabb. Nagyon képben vagy...
7/13 anonim válasza:
"Ugye tudod, hogy a Volán és Máv/Gysev díjszabása ugyanaz?XD"
Attól, hogy a díjszabás ugyanaz, még vannak viszonylatok, ahol a volán olcsóbb, mert "átlóban" megy, kevesebb km-t, mint a vasút. Esetleg nem feláras mint a vonat. Előfordul ez is sajnos...
8/13 anonim válasza:
Vonattal. Tágasabb, jóval kényelmesebb. És ha talán többet is késik úgy nagy átlagban, legalább pontosan tudom mire számítsak, míg a buszoknál a mai napig nincs valós idejű késési információ, csak egy-egy régióban, ott sem mindig minden buszról. A díjszabás is kedvezőbb , ha nem kell nagyot kerülni, viszont átszállni meg igen, mert a buszoknál átszálláskor újrakezdik a kilométerek számítását, vonatnál nem és ez inkább előny szokott lenni. Nem beszélve az egyre több távolsági kedvezményről meg az olyan újabban elérhető pluszszolgáltatásokról mint a büfékocsi.
9/13 anonim válasza:
Bármivel szívesebben utazom, mint MÁV-val. Mindig minden vonat késik, kivéve amelyik kimarad. A Volán azért valamennyire kiszámítható.
10/13 anonim válasza:
A MÁV jobb, már csak a kötött pálya miatt is. Volánnal nem utazok, mert messzebb van a MÁV megállótól. Bár szinte egy vonalon közlekednek, a busz több helyen megáll és a de-du-i forgalomban is áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!