7-es buszmegálló a Ferenciek terénél, Újpalota irányába, MEGSZŰNT?
??? Nézem a Google térképen hogy a 7-es busszal hány perc oda a Móricz felől és konzekvensen azt írja Google hogy szálljak le a Március 15 téren és 400 métert gyalogoljak.
Ezt nem hiszem el!
Komoly?
Valószínűleg úgy adja ki hogy a Ferenciek megállótól visszafele kéne sétálnod, és az már több idő.
Amúgy meg tudod adni a Ferenciek tere buszmegállót is célként.
Akkor a 9 hozzaszóló kedvéért (mégis) :
Nem az x méter gyaloglás miatt akadtam ki és evidens számomra, hogy ha neadj Isten baleset vagy valami extrém esemény közbejön, akkor fogom a telefont és exkuzálom magamat előre, hogy késni fogok.
Csakhogy én nem szeretek késni, sőt, utálok mert számomra fontos hogy amit ígérek, azt be is tartsam.
Ezen kívül utálom az illogikus és ostoba, nem praktikus dolgokat.
Tehát azért stresszeltem mert nem láttam biztosan, hogy a mai fontos megbeszélésre hogyan tudok eljutni.
(végül hamarabb értem oda de minden rendben volt)
Úgyhogy happy and. A Hölgy megnyugodott 🙂
Remélem kotnyeles Úr is 😃
Helyesbítem mert happy end (tablet cenzúráz) és az is felbosszantott, hogy a tájékozatlanokat milyen durván csőbe húzza a naaaagy, csodálatos, bölcs, okos Google.
Szegény helyismerettel nem rendelkező meg gyalogol 450 métert ami leginkább a feleslegesen beszívott szmog és az időveszteség miatt fájdalmas de abszurd is ebben a szanaszét bonyolított világban.
+time is money
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!