Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 7-es buszmegálló a Ferenciek...

7-es buszmegálló a Ferenciek terénél, Újpalota irányába, MEGSZŰNT?

Figyelt kérdés

??? Nézem a Google térképen hogy a 7-es busszal hány perc oda a Móricz felől és konzekvensen azt írja Google hogy szálljak le a Március 15 téren és 400 métert gyalogoljak.

Ezt nem hiszem el!

Komoly?

#7 buszmegálló Ferenciek tere
2022. febr. 21. 22:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ott IS megáll!
2022. febr. 21. 22:42
 2/16 A kérdező kommentje:

Agyrém a Google útvonal tervező! Sokkot kaptam mert délelőtt időre megyek.

Köszönöm!

2022. febr. 21. 22:47
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ott van a ferenciek tere megalló

2022. febr. 21. 22:47
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd le a go.bkk.hu ról az új tervező appot.
2022. febr. 21. 22:53
 5/16 A kérdező kommentje:

Persze, tudom hogy ott a megálló de most megint direkt beírtam Google útvonal keresőbe hogy holnap délelőtt 10,10 Kosztolányi Dezső tér - Ferenciek tere és ugyanaz a baromság hogy Március 15 téren leszállni a 7-es buszról és 450 méter gyalog 🤢😲

Most képzeld el ha valaki vidéki és így át van verve!!!!!!!

2022. febr. 21. 22:57
 6/16 A kérdező kommentje:
Csak 2 éve nem jártam arra és nem tudtam hirtelen hogy mi van?
2022. febr. 21. 22:58
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, mert ha az Astoriát írom be végcélnak, akkor a közbeeső megállók közt a Ferenciek terét is írja. Ha a Ferenciek terét, akkor tényleg kimarad az 5-ös, 7-es, 8-as, 110-es buszok útvonalán is, de kizárólag odafelé menet. Szerintem az zavart be, hogy útfelújítás és elterelés miatt egyes buszok nem érintik (pl. a 178-as), de emiatt kivenni az összes többi útvonalából nekem is fura.
2022. febr. 21. 23:28
 8/16 A kérdező kommentje:

Ugye! Még olyat is próbáltam cselesen, hogy nem azt írtam be hogy Ferenciek tere, hanem a "térképen választ" opcióval, több pontra is de ugyanaz, hogy Marc 15 tér.

Még most is rosszul vagyok mert fontos a holnapi oda út.

2022. febr. 21. 23:33
 9/16 anonim ***** válasza:
81%

Rosszul lenni, ennyitől? És mi van, ha baleset miatt mondjuk az egész hidat lezárják ad hoc? Volt már rá példa. A Dunának mész?

Jó dolog a technológiai fejlődés, de olykor túlságosan is a rabjává válunk. Megszoktuk, hogy mindent hajszálpontosan előre megtudhatunk és megtervezhetünk - holott az élet ennél cifrább. És most te tényleg kiakadtál egy 500 méteres gyalogláson, holott a valóságban megállnak a buszok a Ferenciek terén mindkèt irányban.

2022. febr. 22. 05:47
 10/16 A kérdező kommentje:

9-es, hogy te milyen egy kotnyeles, okoskodó, semmitmondóan, üresen fecsegő egy perszóna vagy.

Jobb tetted volna ha nem ütöd az orrodat a dolgomba , hanem lépsz tovább.

Képes vagy kora reggel litániát írni nekem csak hogy kiéld a kötekedő hajlamodat.

Nem fogok neked magyarázkodni.

Hess!

2022. febr. 22. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!