7-es buszmegálló a Ferenciek terénél, Újpalota irányába, MEGSZŰNT?
??? Nézem a Google térképen hogy a 7-es busszal hány perc oda a Móricz felől és konzekvensen azt írja Google hogy szálljak le a Március 15 téren és 400 métert gyalogoljak.
Ezt nem hiszem el!
Komoly?
Agyrém a Google útvonal tervező! Sokkot kaptam mert délelőtt időre megyek.
Köszönöm!
Persze, tudom hogy ott a megálló de most megint direkt beírtam Google útvonal keresőbe hogy holnap délelőtt 10,10 Kosztolányi Dezső tér - Ferenciek tere és ugyanaz a baromság hogy Március 15 téren leszállni a 7-es buszról és 450 méter gyalog 🤢😲
Most képzeld el ha valaki vidéki és így át van verve!!!!!!!
Ugye! Még olyat is próbáltam cselesen, hogy nem azt írtam be hogy Ferenciek tere, hanem a "térképen választ" opcióval, több pontra is de ugyanaz, hogy Marc 15 tér.
Még most is rosszul vagyok mert fontos a holnapi oda út.
Rosszul lenni, ennyitől? És mi van, ha baleset miatt mondjuk az egész hidat lezárják ad hoc? Volt már rá példa. A Dunának mész?
Jó dolog a technológiai fejlődés, de olykor túlságosan is a rabjává válunk. Megszoktuk, hogy mindent hajszálpontosan előre megtudhatunk és megtervezhetünk - holott az élet ennél cifrább. És most te tényleg kiakadtál egy 500 méteres gyalogláson, holott a valóságban megállnak a buszok a Ferenciek terén mindkèt irányban.
9-es, hogy te milyen egy kotnyeles, okoskodó, semmitmondóan, üresen fecsegő egy perszóna vagy.
Jobb tetted volna ha nem ütöd az orrodat a dolgomba , hanem lépsz tovább.
Képes vagy kora reggel litániát írni nekem csak hogy kiéld a kötekedő hajlamodat.
Nem fogok neked magyarázkodni.
Hess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!