Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen belmagasságúak a Deák...

Milyen belmagasságúak a Deák téri metró egyes szintjei?

Figyelt kérdés

A szintek mélységei is érdekelnének , és különösen az a gomba lámpás terem meg mellette az a turbina mintázatú fogadó szint belmagasságai kellenek.

Az összekötő részek alacsonyabb belmagssága is jó volna ha tudná valaki pontosan.

Meg akarom rajzolni 3D ben az egészet.

#tervrajz #modellezés #Deák Ferenc tér #metró állomások #3DS max blender
2022. febr. 20. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül talán a mélységekkel tudok segíteni.

M1: 2,7 méter (Mivel kéregállomás, ezért a belmagasság is valahogy ennyi lehet)

M2: 38 méter

M3: 24 méter

2022. febr. 20. 12:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom ezt az oldalt: metros.hu

Bár a flash miatt viszonylag sok dolog nem látszik, így is sok infót meg lehet találni.

2022. febr. 20. 15:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Láttam az oldalt azon nincsenek ilyen adatok de az első amit mond jónak tűnik . 30° os mozgólépcsővel számolva nekem is 39 40 méterre jön ki az m2 es állomás egy régi hitvány vetületi rajz alapján is.

Ez a 2,7m teljesen összezavart mert annyira irracionális a helyszini videókat nézve hiszen azok a csarnokok alsó hangon 3m esnek tűnnek.

MIRE LEESETT hogy ez nem az M1 es állomás szintje hanem egy 4. szint amire becsapós módon kétfajta mozgólépcső ,egy közvetlen hosszabb és egy belső rövidebbel jutunk le a felszínről. Ez a szint a modellezésem szerint 9m mélyen van ami szintén reális mert még el fér felette az 1 es metró is.

A szint már meg is van.

[link]

[link]

[link]

2022. febr. 20. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

(Első vagyok)

Csak így tovább, látom jól haladsz :D

2022. febr. 20. 20:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

Haladok csak közben mást is csinálok . A gyógyászati segédeszköz gyár csarnokát még meg kell csinálnom. És én ezeket az épületeket eredeti állapotukban állítom vissza ami még plusz kutatómunka.

[link]

[link]

[link]

[link]

pl így: [link]

2022. febr. 20. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!