A MÁV Inter City járatain miért nem osztják el a kocsikban egyenlő arányban az utasokat a járvány-helyzet okán?
Tapasztalatom szerint (első osztályt figyelmen kívül hagyva) az utasokat beosztja a helyjegy alapján legtöbbször a 21-es kocsiba, ami általában tele van, majd 22, 23 már jóval kevesebb.
Pont ők papolnak mindig arról, hogy tegyünk meg mindent a helyzet megfékezéséért (habár pont hogy a maszkkal hosszabbítjuk meg hogy minél több ideig köztünk legyen a vírus na mindegy...), de a MÁV ugyanakkor nem teljesít alapvető, és egyébként logikus apróságokat ugyanezért.
Ja,bocsánat, ez a Budapest-Nyugati-Nyíregyháza-Budapest-Keleti vonalon van, máshol nem tudom mi a helyzet, és a kocsik száma is más.
Ez már 20 éve is ugyanígy ment, én már akkor sem értettem.
Az ok, hogy nem adsz 4-es ülésbe elsőre 1-es jegyeket, mert hátha jön nagyobb társaság, de a kocsik között és a kocsikon belül is azért szét lehetne osztogatni
4-es, azért a népmozgalmi statisztikák mégis azt mutatják hogy átlagos évekhez kepest jobban hullott a magyar. Szóval akkor mégsem csak nátha van meg csak "infulenzia".
A Start helykiosztási gyakorlata pedig màr a járvány előtt is botrányos volt. Lassan az utolsó kis harmadik világbeli garázscég kisbuszaira is térképen tudsz helyet választani, a Startnál meg örülsz, ha sikerül azbutastársaddal egymás mellé kerülni nagy véletlenülm
#5: Dehogy hullott jobban, nézd meg csak az utolsó 20 évet.
Mondjuk a rák halálozások igencsak megugrott most, ez igaz. De nem a covid miatt, hanen az "intézkedések" miatt
#8:
És ezeknek a nagy részére azonnal ráfogják, hogy mind covidban haltak meg, csak hogy jobban hülyítsék a népet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!