Április 30-a után Harasztiba pótlóbusz lesz az S25 személyvonat helyett?
a hév és a vonat között jelentős különbség, hogy a hév egy bkv tipusu agyrém, az állandó döcögésével, megállásaival, gyorsitásával, lassitásával, és állandóan tömve van, nyáron meleg, télen hideg és ez nekem óriási mentális megerőltetést jelent. Ráadásul szintén fél óra zötykölődés mire elesz a fene a közvágóhídig
A vonat meg csak óránként jár, de legalább kiszámíthatóbban és gyorsan megy végig a pályán, de még így is legjobb esetben is 50 perc lenne bejutni az -elköltöző- munkahelyemre. Ugyanis költözik a cég és azért kell majd dunaharasztiba járnom.
Mondjuk azt azért ne tagadjuk hogy a haraszti vasútállomás elég lepra, nyilvánvalóan a kisebb jelentőség miatt.
Nem tudom mennyire vagy képben, de Soroksártól kifelé az egész vonal ,,lepra”, ezért is kell most felújítani. A 60-as évek óta nem kapott felújítást.
Egyébként most a reggeli és a délutáni órákban átlagosan 30 percenként járnak a vonatok, minden második G25 jelzéssel.
reggel 7:20 és 8:20, ami nekem érdekes lenne, köztes időpont nincs.
délután valóban fél óránként jár a keletibe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!