Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen buszsofőrnek lenni?

Milyen buszsofőrnek lenni?

Figyelt kérdés
Buszsofőr szeretnék lenni már csak a D kategóriát kell befejeznem. Ti szeretitek csinálni? Tudnátok mesélni milyen lesz egy napom?

2022. jan. 31. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Felelősségteljes, de hogy mennyire élvezetes, függ az utaskörtől és a busztól, meg az útvonaltól is. Dicsérendő pálya
2022. jan. 31. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem tök baró.
2022. jan. 31. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Nekem még csak C kategóriám van, de amint a korom engedi, én is leteszem a D-t. Mondjuk nem szeretnék mindenféleképpen buszsofőr lenni, de egy pár évig kipróbálnám magam benne.
2022. jan. 31. 17:17
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Tök jó, főleg a nem napon barnultak miatt, gyakran előfordulnak verekedések/összeszólalkozások, késsel fenyegetőzés stb stb.
2022. jan. 31. 17:24
 5/7 Humor Herold válasza:
94%

Majd futnak utánad a csajok ;-)

Egyébként biztos jó, aki szereti a várost és szeret vezetni.És a korán keléssel sincs gondja.Mert szerintem kib.szott korán fel kell kelni.

Az sem mellékes hogyha türelmes és jól viseli az embereket. Sok idiótával lehet találkozni...aki csak pár megállót utazik a buszon az is tanúsíthatja mindezt...aki meg egész nap rajta ül az meg gondolom pláne..de gondolom elvétve jönnek majd csak a hülyék.Napi 1-2 :)

2022. jan. 31. 17:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Nő vagyok. Köszönöm mindenkinek a válaszát
2022. jan. 31. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
89%

Talán az #1-es volt lényegretörő, és pontos.

Én céges buszt vezettem, azon béke volt.

Amúgy buszt vezetni az egyik legjobb buli. A titok az, hogy mindenkitöl jobban kell ismerni a kreszt, és a forgalom buktatóit.

2022. jan. 31. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!