Őszintén. Milyen gyakran bliccelsz bkv-n?
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 14:38
12/19 anonim válasza:
Én mindig, soha nem veszek jegyek :)
13/19 anonim válasza:
eddig 1szer mert nem vok pesti
14/19 anonim válasza:
Soha (igaz, hogy egy évben kb. 2-szer ha használom (vidéki vagyok), de akkor kifizetem tisztességesen).
15/19 anonim válasza:
Amikor megyek bérletet venni busszal. Sokszor nem veszem meg mielőtt kellene, mert nem tudom pontosan mikor, ugyanis gyakran az van, hogy egy hétig itthon ülhetek, akkor hülye leszek venni egy bérletet, amint lejár a másik, hogy feleslegesen csak legyen. Inkább megveszem akkor, mikor kell, viszont egy vicc, hogy olyan helyen lakok, ahol vagy 5 busz végállomása + egy villamos végállomása van, még is baromi nagy körben csak egy kisbolt van, ahol lehet venni jegyet. Hát én meg nem veszek, hanem jegy nélkül buszozok a bérletért. Azért végállomáson illene egy pénztár.
17/19 anonim válasza:
Sohasem bliccelek A BKV-n. Autóval járok. xDxDxDxD
18/19 anonim válasza:
Én vidéki vagyok, kb. kéthavonta megyek Budapestre, és a metrót kivéve mindig bliccelek. (Amikor a Kökin a felújítás miatt nem volt ellenőr, akkor a metrón is blicceltem.)
19/19 anonim válasza:
Mivel nem engedhetem meg magamnak a rendszeres lukasztást, így szinte mindig, kivéve a metrót mert ott nem lehet. Igaz elég kevés útvonalat használok rendszeresen, ahol elenyésző az ellenőrzések száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!