Őszintén. Milyen gyakran bliccelsz bkv-n?
mindig veszek bérletet,szóval soha
én nem tudnám megtenni
Amilyen gyakran csak lehet. Metrón csak akkor, ha nagyon jól ismerem a célállomást, és mondjuk nálunk nincsenek ellenőrök, és tudom, hogy a célállomáson meg befelé néznek.
Buszon a közelben csak akkor lyukasztok, ha baj van. Távoli járatokon meg mindig.
Volt, hogy arra fogtam, hogy tömegben babakocsistul nem tudtam elverekedni magam a lyukasztóig, és az ellenőrt kértem meg h érvényesítse a jegyem. Jó fej volt és megtette.
Nem járok még dolgozni, és csak néha járkálok busszal, és hát spórolni kell :(
Ha majd dolgozok, GYES alatt veszek kismamabérletet, rendeset meg majd kapok a munkahelyemtől.
Mióta a cég fizeti a 86%-át a bérletnek nem bliccelek.
Előtte előfordult egy párszor, összesen kétszer kaptak, de eljöttem. Elvileg nem csinálhat az ellenőr semmit ha nem adsz igazolványt, max. megverhetnek.
Metrón nem nagyon szoktam utazni, de ha mégis, akkor lukasztok, mert Határ útnál mindig vannak, kifelé-befelé...
Buszon soha nem lukasztok, mert sosincs ellenőr, bérletem sincs most már.
Mindig lógok. A metróba néha macerás lejutni, de megoldható. A buszon és a villamoson se szoktak sokáig okoskodni...
Lehet, hogy a kinézetem miatt (194cm, 130kg borotvált ''frizura'')?
:D
Pedig nem is vagyok egy ''agresszív állat''...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!