Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Őszintén. Milyen gyakran...

Őszintén. Milyen gyakran bliccelsz bkv-n?

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 14:38
1 2
 1/19 anonim válasza:
88%

mindig veszek bérletet,szóval soha

én nem tudnám megtenni

2010. szept. 9. 14:40
 2/19 anonim ***** válasza:
53%

Amilyen gyakran csak lehet. Metrón csak akkor, ha nagyon jól ismerem a célállomást, és mondjuk nálunk nincsenek ellenőrök, és tudom, hogy a célállomáson meg befelé néznek.

Buszon a közelben csak akkor lyukasztok, ha baj van. Távoli járatokon meg mindig.

Volt, hogy arra fogtam, hogy tömegben babakocsistul nem tudtam elverekedni magam a lyukasztóig, és az ellenőrt kértem meg h érvényesítse a jegyem. Jó fej volt és megtette.

Nem járok még dolgozni, és csak néha járkálok busszal, és hát spórolni kell :(

Ha majd dolgozok, GYES alatt veszek kismamabérletet, rendeset meg majd kapok a munkahelyemtől.

2010. szept. 9. 14:41
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
bérletem van, de nyaranta előfordul. metrón soha, mert ott gyakran ellenőriznek, villamoson szoktam, de igazából elenyésző mennyiségben.
2010. szept. 9. 14:45
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Mióta a cég fizeti a 86%-át a bérletnek nem bliccelek.

Előtte előfordult egy párszor, összesen kétszer kaptak, de eljöttem. Elvileg nem csinálhat az ellenőr semmit ha nem adsz igazolványt, max. megverhetnek.

2010. szept. 9. 14:46
 5/19 anonim ***** válasza:
62%
Vidéki vagyok, meg nem is járok tömegközlekedéssel, tehát...
2010. szept. 9. 14:47
 6/19 anonim válasza:
76%
Ha suli időszakon kívül fel kell utaznom Pestre (a vonatjegyet se könnyen fizetem ki), vagy sétálok (amit nem nagyon bír a lábam), vagy minimálisat bkv-zok és próbálom nem érvényesíteni a jegyet, ha nem muszáj. Évi 1-2 alkalom, egyébként bérlet.
2010. szept. 9. 14:47
 7/19 anonim válasza:
53%
Szinte mindig bliccelek, metrón csak akkor lyukasztok, hogyha van ellenőr...
2010. szept. 9. 15:12
 8/19 anonim ***** válasza:
68%

Metrón nem nagyon szoktam utazni, de ha mégis, akkor lukasztok, mert Határ útnál mindig vannak, kifelé-befelé...

Buszon soha nem lukasztok, mert sosincs ellenőr, bérletem sincs most már.

2010. szept. 9. 15:14
 9/19 anonim válasza:
65%

Mindig lógok. A metróba néha macerás lejutni, de megoldható. A buszon és a villamoson se szoktak sokáig okoskodni...

Lehet, hogy a kinézetem miatt (194cm, 130kg borotvált ''frizura'')?

:D

Pedig nem is vagyok egy ''agresszív állat''...

2010. szept. 9. 15:19
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Eddig még csak egyszer! Nem Pesti vagyok!
2010. szept. 9. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!