Kényszeríthet-e a busz vezetője indokolatlanul, hogy ne az első ajtón szálljak le? Részletek lentebb.
#10:
Mi lenne, ha befejeznéd a felesleges hápogást és máshol mantráznád a #szabályokazértvannakhogymegszegjük-féle hülyeségeidet? Az talán nem felesleges konfliktus, hogy valaki képtelen pár métert hátrahúzni és leszállni az egyik közvetlen az első után következő középső ajtón? Akkora távolság? NEM. Mozgássérült volt az utas? NEM. Mozgássérült utas az első ajtón száll fel? NEM. Mozgássérült utas előre megy az első ajtóhoz csakúgy? NEM. TE IS vedd már észre magad, hápogi.
12-es, mi ez a stílus? "Hülyeség", "ne hápogj", stb. Kulturáltan formáltam véleményt - eddig, te büdös paraszt.
De akkor hajrá, tedd meg, keresd elő, hogy hol van leírva jogilag kötelező érvényű szabályként vagy akár belsős forgalmi utasításban, hogy a BKK elsőajtós felszállási rendszerű járatain csak és kizárólag hátul lehet leszállni? Én utánanéztem, veled ellentétben. Na, mutasd már, bunkókám!
Tehát megint ott tartunk - és csökevényes agyaddal ezt nem fogod fel - hogy a szolgáltató képviselőjeként NEM kérheted számon az utasodon (ügyfeled!) azt, ami nem egy kötelező érvényű szabály. (Direkt megnéztem, a bemondás is csak kér, a hivatalos EAF tájékoztató is csak kèr. De nem utasít és nem tilt.)
És amúgy is wtf, éjjel 2 volt, 3 utas az egész buszon, hát nem totál kūrva mindegy egy vezérnek, hogy billent/nyom egyet azon a nyomorék gombon?
(Bocs a személyeskedésért, de te kezdted.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!