Indulnak ma Debrecenbe vonatok? Nagyon fontos, oda járok egyetemre, vissza kell jutnom ma Bp-ről!
Figyelt kérdés
Össze vissza mondanak mindent, nem tudom, hogy most a Máv hazudik-e vagy a Vasúti Szakszervezet. az előbbi azt mondja, hogy nincs baj, minden vonat megy, a másik, hogy sikeres a sztrájk, nem megy semmilyen vonat. Mi az igazság, aki tud valamit, kérem válaszoljon! köszi2008. dec. 14. 12:11
1/7 anonim válasza:
A rádióban úgy mondták, hogy "50%-a indul a vonatoknak". Szerintem, ha kimégy a pályaudvarra, valamelyik IC csak indul.
Mellékesem jegyzem meg, hogy ez már igazi szemétség a MÁV részéről így vizsgaidőszakban, karácsony előtt.... na de ne legyünk tekintettel egymásra....
2/7 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az előző válaszoló írta..
A vonatok 50%a közlekedik, szóval biztos elkapsz vmi IC-t.
Bár én hallottam már olyat is, hogy másfél óránként megy 1 vonat, de szerintem ez baromság..
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. az a baj, hogy addig hezitáltam, mi legyen (közbe kinéztem buszt is, és úgy terveztem azzal megyek, persze átszállással tudok csak) hogy végül legkorábban csak 4re tudnék kiérni a Nuyugatiba, és ha el is csípek vmi vonatot, az nem ér oda 18 órára Dbrecenbe... márpedig a hírek szerint este 6ra az egész ország lebénul. és én meg attól félek, hogy "Bivalybasznádon" levágnak a vonatról, hogy bocs, nem megy tovább.jogos szerintetek ez a félelmem? torkig vagyok a Máv-val. Mit tegyek szerintetek, menjek busszal mégiscsak?
2008. dec. 14. 13:13
4/7 anonim válasza:
Igen, jogos a félelmed, én se mernék vonatra ülni. Kiszámíthatatlan a MÁV!!!!!!! Ülj buszra!
5/7 anonim válasza:
Áh teljesen együttérzek veled, rohadt kib...tt MÁV!!! Pont vizsgaidőszak előtt!!! Emlékeztek rá, hogy tavaly pont ugyanígy volt? Pont bele a téli vizsgaidőszak közepében. De utálom őket, nemhogy örülnének, hogy van munkahelyük meg hogy lyuk van a seggükön:S Menjenek anyjukba!!
6/7 anonim válasza:
Nem is az, mert én is azt vallom, hogy az ember álljon ki a saját érdekében, a saját pénzéért, de ez már tényleg undorító, mert baromi sok kárt okoznak más embereknek!! Ez már paraszt dolog!!! És igen, mindig akkor csinálják, amikor mindenki rohanna vizsgázni, vásárolni, rokonokhoz stb.!!
7/7 anonim válasza:
Itt nézd meg!
WWW.mav-start.hu/hirek/hir.php?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!