Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen válaszokat kaptam...

Milyen válaszokat kaptam volna mondjuk 2013-ban, ha ezt felvetem GYK-n?

Figyelt kérdés
Hogy szerintem kéne egy olyan járatot csinálni Hódmezővásárhely, és Szeged között, ami a villamossíneken és a vonatsíneken is tud menni, és venni kéne kifejezetten erre a vonalra tervezett szerelvényeket, valamint az se baj, hogy a megállók magassága teljesen eltérő szintben van, elég ha két ajtón le tudnak szállni a négyből.
2021. nov. 30. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy nem új az ötleted. 2006 körül már készültek az első tanulmányok a vonalról.
2021. nov. 30. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Ugyanúgy hülyének néznek volna, mint most.
2021. nov. 30. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2-eske, itt legfeljebb téged néznek hülyének, méghozzá jogosan.

Hidd el, engem is felbåsz , ha herdálják a közpénzt, az uniós támogatásokat.

De: a tramtrain jelenleg Magyarország legelőremutatóbb közösségi közlekedési eszköze. Egész egyszerűen nem volt eddig példa egy-két ideiglenes HÉV-nagyvasút között átjáró járattól eltekintve a személyszállításban ilyen mértékű rendszerek közötti átjárhatóságra. Egyértelmű, hogy ez a helyes irány.

A részleteken lehet vitatkozni: vontatàsi nem, vágányok száma, ajtókiosztás, finanszírozás, kontroll a költségek felett. Csupa fontos kérdés.

De hülyeségnek titulálni a tramtraint vagy hülyének azt, aki felveti - na, az az igazi baromság!

2021. nov. 30. 14:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Nekem eszembe nem jutott a tramtraint hülyeségnek titulálni, sokkal inkább az volt a célom, hogy az itteni válaszolókat tituláljam hülyének. Merthogy ezen az oldalon rögtön leszólják azokat, akik pl. valamelyik budapesti villamost egy szakaszon a vasúti síneken is közlekedtetnék.

2021. nov. 30. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkoriban sem lettél volna hülyének címkézve, legalábbis koncepció szintjén. A legtöbb ember megtapasztalta már, mekkora hátránya a vasútnak, hogy ott tesz le, ahol az adott település vasútállomása létesült (ha közel a központhoz, akkor közel, ha távol a központtól, akkor távol).
2021. nov. 30. 15:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!